fbpx

Nytt år, Ny video

Heisann alle sammen, og riktig godt nyttår. Jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til året vi har i vente, og jeg tror dette faktisk kommer til å bli et av de beste. Jeg er supermotivert til både miss norway, jobb, og skole. Jeg har nå også kommet med årets aller første youtube video, og jeg håper dere vil ta en titt på denne her: https://youtu.be/rfZcbYs3qSk

Her er noen bilder fra min nyttårsaften sammen med min bestevenn:

 

Det er bare en haul video, men nå om ikke så lenge tenker jeg å fortelle litt mer om miss norway, og ta dere med på nok en shoot som jeg skal på! Det kribler litt i magen når jeg tenker på semifinalen som snart skal være. Jeg er sykt spent i og med at det er så mange fantastisk fine jenter med i konkurransen. Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle konkurrere sammen disse flotte damene, og det er litt skummelt, men også veldig gøy. Jeg er verfall super takknemlig for muligheten, og mottoet mitt for 2020 er å utnytte alle mulighetene som kommer min vei!

 

Dette var bare et lite innlegg for å ønske dere et godt nyttår og informere om videoen!

Takk for at dere leser!

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: https://www.instagram.com/nooralindeflaten/?hl=nb

facebookside: https://www.facebook.com/Noora-Lindeflaten-Miss-Norway-2020-deltaker-105922854143277/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNFckyLNgYyQRf3_ZCnE1OQ

Sunn og god frokost
Hvordan unngå stress
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på