fbpx

Nytt presseoppslag

Heia og takk for at du kommer innom her og leser <3

 

Konkurransen i år har vært en helt fantastisk reise så langt! Den har bydd på ny kunnskap, nye bekjentskaper og vennskap, reising, utforinger og skapt en haug av nye minner. Reisen i seg selv har vært helt magisk! <3 Planla jo allerede i 2016 at jeg skulle delta igjen i enten 2020 eller i 2021, og med mye på tapetet i 2020 ble 2021 året. Selv om man hadde planlagt noe på forhånd kom det allikevel en del uforutsette utforinger på veien. Blant annet flere beinbrudd. I begynnelsen av konkurransen brakk jeg jo arma som følger av et fall på isen. Og nå, for snart tre uker, siden brakk jeg et ribbein på venstre side. Man må jo nesten bare le litt av det, for jeg har jo aldri brukket noe i hele mitt liv før! Men nå greier man å få til to brudd på under et halvt år! Hva er sjansen?  

 

 

I går hadde jeg et intervju med flinkeste og snilleste Daniel om dette, hvor vi begge måtte le litt under intervjuet. Intervjuet i seg selv gikk veldig fint, og tror dette må være det mest latter-fylte intervjuet hittil. Om en god latter forlenger livet blir vi nok gamle. Man blir jo litt ekstra handicapet med arma i fatle i 6 uker når man skal sette i gang med Miss Norway 2021 ... Men å avslutte det hele med et ribbein på halv 12 på innspurten. Den tror jeg ingen så komme.

 

MEN beinet er på bedringens veg, og det føles snart fint igjen!

Håper dere får en fin kveld videre så snakkes vi <3

 

 

Klem <3

 

Om du ønsker å stemme på meg må du gjerne sende SMS med kodeord MISSU 11 til 2401. Det koster 20 kroner per SMS. Setter så utrolig stor pris på hver eneste stemme, og tusen takk for stemmene til alle dere som har stemt på meg i konkurransen. <3

 

22 juli, en dag jeg vil huske for alltid.
Hjertesaker og Trening i høye heler
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på