fbpx

ØB- Vil representere Norge i Moskva

ØB- Vil representere Norge i Moskva

I går ble jeg oppringt av en hyggelig dame fra Østlandets Blad, som jeg har vært i kontakt med tidligere i forbindelse med Miss Universe Norway. Hun ville skrive en sak om meg som finalist i dette flotte opplegget. Siden jeg er fra Follo området, er det morsomt at lokalavisen viser engasjement i min deltagelse i denne konkurransen. 

I artikkelen står det om min hverdag fram til finalen, som bare er 2 uker til! Herlighet! Vi har nå stått på i snart 6 måneder. Og endelig er tiden her, rett rundt hjørnet. Jeg gleder meg helt sinnsykt til vi skal stå på scenen iført våre skreddersydde designerkjoler. Jeg håper på å se mange kjente fjes blant publikummet! And I hope to see you there!!

Her kan dere lese artikkelen om meg :)

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

My busy day!
En kveld med missene (:
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på