fbpx

My busy day!

My busy day!

Fram mot finalen er det masse som må gjøres, men jeg kan ikke legge skolen på vent heller. Så da gjelder det å kombinere det på best mulig måte. Universitetet er jo lagt opp slik at man skal tilpasse studiene inn i hverdagen. Jeg har egentlig fri på fredager, men må allikevel lese masse når jeg har fri; ansvar for egen læring. 

Etterpå i dag skal jeg sette på vipper, men viktigst av alt har en et møte med Tor som er leder for organisasjonen StoppMobbing. Dette er noe jeg har utrolig lyst til å ta del i. Utrolig mange blir mobbet på skolen, og det finnes flere forskjellige typer og grader av nettopp dette. Mange blir også mobbet uten at foreldrene vet noen ting om det. Og problemet stopper aldri. Jeg har selv blitt mobbet i mange år som liten. Og vet hvor viktig det er å få fram budskapet til skoler og foreldre, og ikke minst mobberne selv. 

Jeg gleder meg masse til utfallet av møtet, og håper jeg får vært med på å holde foredrag på skoler om min erfaring. Med dette sagt håper jeg alle får en strålende dag! :) 

Fotoshoots, Oslo, Tjøme
ØB- Vil representere Norge i Moskva
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på