fbpx

Om man ikke kom inn på skole

Heii dere!

 

Denne uken har mange tusen fått svar på om de kom inn på studiet man har søkt på. Mange er sikkert veldig lykkelige, noen venter sikkert spent på andregangsinntaket mens noen er skuffet over resultatene. Håper du som leser dette kom inn på det du ønsket deg, og om du ikke gjorde det finnes det bestandig nye muligheter. Både dette året, eller neste år.

 

 

Når man går ut av VGs kan man enkelt tenke tanker som «hva i alle dager skal jeg gjøre nå?» Hva skal man bli? Må man ha bestemt seg nå? Man er jo bare 18 eller 19 år gammel, og hvordan skal man vite dette i så ung alder? For min del hoppet jeg på en bachelor i Markedsføringsledelse på BI og satt i alle årene og grublet på om dette var helt riktig for meg. Men etter å ha fullført, ser man at det finnes utallige flere veier man kan velge selv etter å ha gått en spesiell retning. Man kan legge til andre fag fra andre skoler. Enkeltemner for eksempel. Og på denne måten har man plutselig to bachelorer man kan søke 2-årig master med. Ellers kan man søke ulike mastere som bygger på det man allerede har tatt en utdanning i. Veien blir til mens man går, og om du er usikker på hva du skal gå eller om studiet du har kommet inn på er riktig for deg, så kan du gi det en sjans og se hvor veien bringer deg!

 

Har du ikke kommet inn på studiet du drømmer om så husk at det alltid kommer en ny mulighet! Dette året kan bli helt fantastisk allikevel! Man kan bruke tiden på å ta opp noen fag, gå folkehøyskole eller reise om ting åpner seg for det. Ellers kan man jo jobbe et år! Husk at om du sitter i båten og føler deg fortvilet eller usikker over hva du skal gjøre fremover, så vil veien ta deg til hva som er ment for deg uansett. Det er jo så enkelt å bli stresset eller fortvilet. MEN alt ordner seg til slutt! Så tenk at dette året er ditt år, og at du skal bruke det på det du vil og føler er mest rett for deg. <3 Man er ikke mindre smart eller dårlig om man ikke kommer inn på det man ønsker av utdanning!

 

Stor klem og masse lykke til alle sammen <3

 

 

Klem <3

Finalekjolen skal på
Jotunheimen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på