fbpx

Oppslag i kristen avis

Heihei, og god ettermiddag<3 

Foto: Stig Repstad 

Om ikke lenge til skal jeg til Danmark med vennegjengen min, jeg gleder meg kjempe mye og blir utrolig deilig å få en liten pause fra hverdagen.

Men først så tenkte jeg å publisere artikkelen fra Norge IDAG, som er en kristen avis. At jeg er kristen, er ingenting jeg skjuler fra andre. På morgenen i dag kom avisen, og det var utrolig gøy å se meg på forsiden<3 Ikke nok med det, fikk jeg også to hele sider inni avisen! Jeg er veldig fornøyd med artikkelen og synes den var veldig fin<3

https://idag.no/kjemper-i-toppen-om-a-vinne-miss-norway/19.32642

Muligens det er litt vanskelig å lese fra dette bildet, men artikkelen går ut på min deltagelse i Miss Norway 2020. Jeg ble også spurt om jeg har følt på kroppspress ut i fra konkurransen, noe som jeg absolutt ikke har kjent presset på i det hele tatt. Alle kvinner er utrolig vakre og Miss Norway er en konkurranse om å stå frem som et godt forbilde og vise sin indre skjønnhet<3 Vi snakket også om at jeg har blitt inspirert av tante som vant konkurransen i 1997, samtidig om jeg ønsker å ha modellyrket som en liten jobb ved siden av min vanlige jobb.

Siden dette er en kristen avis ble jeg også spurt om mine tanker rundt alkohol og diverse, som jeg velger å ikke gjøre. Men samtidig respekterer jeg andres valg, og folk må få lov til å gjøre hva dem selv ønsker. Sist men ikke minst fortalte jeg om min tidligere vanskeligheter med tvangstanker, og hvordan jeg ble fri fra det<3

Håper dere får en fin og nydelig dag videre, god helg<3

Hvis du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/

Facebook: https://www.facebook.com/Sunniva00

Min første tv intervju!
Dommer på MGP
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på