fbpx

Outfit er i boks!

 

Jeg hentet som nevnt før en ny pakke i posten for ikke lenge siden. Heldigvis var det den andre pakken med bikinier som jeg ventet på! Så nå har jeg gått igjennom outfitene og bikiniene jeg skal ta med til bikinishooten denne uken! Det er heldigvis flere som passer bra nå! Glleder meg til å prøve de og se hvilke som blir best på shooten og på bildene! Satser på at det blir flere looks å velge mellom. Har allerede pakket de ned slik at de er klare til den dagen, så jeg ikke trenger å tenke på det senere :-)

Tidligere i dag var jeg på et hyggelig møte som gikk veldig bra! Jeg har bestilt time hos kjeveortoped senere denne uken, ettersom det ikke holdt med tannlege. Krysse fingrene! Men først har jeg en ny avtale i kveld som jeg ser frem til! Stay tuned :-)

 

Om du ønsker et samarbeid, enten ved at jeg reklamerer for dine produkter og bedrift eller står modell for dine produkter/bedrift, så er du velkommen til å kontakte meg.

For andre henvendelser og spørsmål, kan du også skrive mail til mailadressen under:

 Min kontaktinfo:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg med gjerne på mine sosiale medier:

Instagram:  Janeveroniica 

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway 2021

En tanke med en venn
To do list
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på