fbpx

Overveldende respons

Etter at jeg hadde intervjuet mitt med Extraavisen på fredag har responsen vært overveldende. I skrivende stund har det passert 900 personer som har kontaktet avisen med sine tanker og historier. Jeg har også fått flere meldinger i innboksen fra nye mennesker. Det er helt utrolig at det er så mange som åpner opp om det de har opplevd etter at jeg har fortalt historien min. Også etter det første intervjuet jeg hadde om mobbing var det mange, både kjente og ukjente som fortalte om ligende opplevelser. At så mange skulle velge å åpne seg etter å ha lest om meg hadde jeg likevel aldri trodd, men jeg synes det er fint at jeg faktisk kan hjelpe andre med mine opplevelser.

Hvis du ikke har lest fredagens intervju og vil lese det finner du det her

Da denne artikkelen ble publisert hadde over 600 tatt kontakt, men nå har det passert 900 og fortsatt strømmer mailene på. Helt utrolig at jeg har inspirert så mange til å åpne seg. Du kan lese mer om det her

Jeg tror det hjelper å prate om det man har opplevd. Åpenhet og dialog skaper forståelse og kunnskap. Det føler jeg at jeg har vært med å bidra til gjennom å fortelle historien min. Når det er så mange som velger å åpne seg etter at jeg har fortalt er det helt tydelig hvor utbredt mobbing faktisk er i samfunnet og hvor mange det rammer. Når folk velger å setter ord på opplevelsene sine etter å ha lest om det jeg har opplevd gjør det sterkt inntrykk på meg. Vi har en lang vei å gå i kampen mot å bekjempe mobbing, men ved å skape dialog og engasjement har man tatt et stort skritt på veien. Jeg håper alle som trenger det har noen å snakke med om opplevelsene sine, og at de kommer seg styrket gjennom opplevelsene sine. Sammen er vi sterke.

Nå kan man stemme på sin favorittfinalist i årets Miss Norway, og jeg håper du vil stemme på meg. Send MISSU 5 til 2401 for å stemme. En stemme koster 20 kroner og du kan stemme så mange ganger du vil.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie

 

3 Tv serier jeg elsker nå!
Siste søppelaksjon før finalen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på