fbpx

På vei til drømmeland! #Smykker

På vei til drømmeland! #Smykker

Nå er jeg på vei til drøbak for å se på noen smykker som Teresa M. Blancaflor har på lager. Jeg skal nemlig få bruke noen flotte smykker til release festen til Jaguar Energy Drink Norge. Jeg gleder meg veldig til festen som skal holdes på Nox i Oslo den 23.06; altså i morgen :) Her skal alle jentene fra Miss Universe Norway stille opp i flotte blomsterkranser som er laget av Karina Meijers. (Unntatt de jentene som stilte opp i Bergen i går). Det hørtes ut som at det var en suksess i går, og tenk, hvis det var en suksess i Bergen, så er det hvertfall nødt til å bli en suksess i landets hovedstad. Så dette er det bare å se frem til, og slik jeg har forstått det, er det bare for deg å dukke opp du også!:)Her kan dere gå inn å lese litt om Jaguar Energy Dring Norge. 

Vel, først og fremst gleder jeg meg til å se smykkene jeg skal hente nå. Skal vise dere det jeg velger ut etterpå! :) Wooh, dette blir gøøøy:D 

Vi snakkes:)

Sankthans aften og release party på Nox!
En liten tåre :')
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på