fbpx

En liten tåre :')

En liten tåre :')

Endelig er kjolen min ferdig designet :D (PS: Den kjolen på bilde er IKKE slik kjolen min blir. Det er bare en jeg prøvde på)

Jeg hadde noen tanker rundt kjolen min, men det var ikke før jeg var innom jobben min og snakket med Silje sjefen min at jeg var sikker. Når jeg kom til Lien snakket vi om kjolen og kom med forskjellige innspill. Fikk også prøve på et par får å se form osv. Vi valgte å holde den ganske enkel og skal kombinere to kjoler på min "style". Mer enn dette kan jeg desverre ikke si da den skal være helt hemmelig ;) Dere må nok bare vente og se! Har ingen tegninger eller bilder så det nytter ikke å spørre! 

Lien og meg ble enige. Og den er nå klar for produksjon. Hun er så flink med form, farge og ja egentlig alt! Hun vett hva folk passer og hva slags kjole som egner seg til en misse konkurranse. Også er hun jo så koselig og søt person. Kjempelett å bli kjent meg, bare helt herlig :) Utrolig flink til å sy! Hun syr og designer alle kjolene sine. Så hvis du trenger en kjole til en spesiel anledning så konakt hun på galleri 4 i Stavanger :)

På vei hjem etter møte følte jeg at jeg var helt på gråten. Jeg var kjempeglad! Vi hadde blitt enige og jeg får akuratt sånn som jeg vil ha den, som viser min personlighet. Den blir så utrolig fin, jeg kan allerede se den for meg :') 

Tusen takk Lien! Du er helt super og jeg gleder meg så mye til den er ferdig :D

- Christine Frestad

På vei til drømmeland! #Smykker
Jeg elsker SOTHYS!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på