fbpx

Pågangsmot!

Pågangsmot!

ENDELIG i ny jobb! Etter at jeg bestemte meg for at jeg ville jobbe fulltid begynte jeg å søke effektivt, var på noen andre gangs intervjuer men scoret ikke helt. Så bestemte jeg meg for at NÅ skal jeg få meg fulltidsjobb snarest! I flere dager var jeg på intervju hver dag. Det å bli tilkalt på intervju er jo kjempe bra i første omgang for det viser at jeg gir et godt inntrykk med mine søknader og CV. Var hos noen bemanningsbyråer for aktuelle stillinger. Her ga jeg tydeligvis et godt inntrykk siden jeg ble sendt videre på intervju hos bedriften stillingen var for. Var på noen intervjuer noen dager på rad og fikk tilbud fra tre forskjellige steder. Takket da ja til det ene tilbudet og var allerede i gang dagen etter. Her var det kjempe trivelig arbeidsmiljø. Mye å sette seg inn i, masse å lære, høy tempo og mye utfordringer. Og selvsagt syns jeg det er gøy med utfordringer, er da ikke rart jeg er finalist i Miss Universe Norway! 

Poenget mitt er at hvis man har riktig pågangsmot og bestemmer seg for et mål så er egentlig alt oppnåelig!

Nå kan jeg fokusere fullt på konkurransen igjen!

Masse som skal skje fremover! Stay tuned!

 

HUSK Å STEMME! MISSU 14 til 2160 for å gjøre en missy kjempe glad! =D

(7 kr per sms)

 

Lots of love <3

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

En hyggelig hilsen :)
En, to, tre
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på