Til ettertanke & Påske konkurranse ! *sponset*

Til ettertanke & Påske konkurranse ! *sponset*

Hei alle sammen !

 

Og ikke minst GOD PÅSKE ! Håper alle har sjangsen til å nyte noen dager med de man er glad i enten hjemme eller på fjellet. Personlig skulle jeg ønske jeg kunne vært med familien min å stått på ski noen dager nå, men det får nok vente. Er midt oppe i eksamens perioden nå, og det er en av grunnene til at jeg har vært litt stille i det siste. Det har også med å gjøre at det ble utført en forferdelig handling i Stockholm - Sverige her for litt siden. Heldigvis ble ikke min familie eller venner skadet, men det setter en stuck i kroppen at sånt kan skje såååå nærme det man ser på som sin trygghets sone. Det er og kommer aldri til å være ok å skade/drepe uskyldige mennesker, og jeg håper at denne verden snart blir et roligere sted for oss alle.

 

MEN tilbake til det dette innlegget egentlig skal handle om, nemmelig PÅSKE KONKURRANSE på Skinclinic Jessheim sin Instagram ; skinclinic_jessheim

 

Gå inn og kommenter "God påske" under bildet, og vær med i trekningen om et påskeegg med et gavekort på 1000,- , dagkrem fra Tebiskin, Kit fra Neostrata og godteri ! Så inn å delta alle sammen !

I øvrig er jeg godt i gang med å snakke med potensielle sponsorer og jeg gleder meg til å komme hjem for å delta på noen siste møter for så å forhåpentligvis kunne presentere noen spennende nyheter for dere !

 

                                                 Påske hilsner fra meg

Gi stjerner til dette innlegget:
God Påske!
Pure beauty - Aesthetica Tønsberg
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på