fbpx

Påske og nytt intervju

Nå er påskeuka virkelig i gang her, og jeg håper alle har det bra. Her går det i ett og jeg har masse spennende som skjer. På mandag gikk hele dagen til filming av introduksjonsvideoen min til finaleuttaket. Jeg er så heldig at jeg får hjelp av gode venner med videoen i år, og jeg gleder meg til å vise dere resultatet snart. Vi fikk filmet det meste, men vi vurderer om vi skal filme et par klipp til etter påskeferien. 

Foto: Daniel Millan

For et par uker siden var jeg så heldig at jeg ble intervjuet av Sagene Avis. De har intervjuet meg tidligere også, både i forbindelse med Miss Norway, og også da jeg drev bedrift sammen med tre andre venner. Det er alltid hyggelig å slå av en prat med Sagene Avis, og det som er så bra med den avisen er at den er gratis. Så hvis du vil lese intervjuet mitt kan du klikke deg inn her.

Det blir en rolig kveld her hjemme i dag med avslapning og oppladning til bikinishoot i morgen. Det blir en litt annen vri på bildene i år enn i fjor, og jeg har også ny fotograf så jeg er spent på morgendagen.

Ha en fin kveld og fortsatt fin påske alle sammen!

Julie

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Frivillig hos barnas turlag
Påskekos!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på