fbpx

Planlegging og snart finale!

Hei og god morgen til dere ☀️

Håper det står bra til med dere! Jeg er i full gang med planlegging av ulike ting som er nødt til å skje før finalen og før studiestart i august. Merker at tiden tiden går fortere og det nærmer seg virkelig nå Det er synd å tenke på at dette lille eventyret og de spennende utfordringene som vi alle har vokst mye på snart er over. Heldigvis har jeg fått med en del lærdom til å ta med videre i livet!

 

For min del blir det siste gang jeg kan delta i hele konkurransen ettersom jeg nå har blitt 28 år, og føler meg også en del mer voksen enn når jeg var 27, heheh. Neida😊. Om jeg derimot hadde visst hvor mye dette skulle gi meg for noen år tilbake så hadde jeg nok meldt meg på før. Det som er fint med denne konkurransen er at alt går på egeninnsats og om man vil trekke seg så er man selvfølgelig fri til det, men om man har skrevet noen bindende og profesjonelle kontrakter med samarbeidspartnere så er man selvfølgelig nødt til å følge gjennom på de, og det er også viktig!

Som en yngre versjon av meg selv i denne konkurransen så ville jeg hatt tid og mulighet til å prøve meg frem i konkurransen uten tidspress. Men likevel har jeg satt meg som mål at det viktigste i år skal være reisen og ikke nødvendigvis målet. Det er likeså viktig med hvilke metoder man velger for å nå målet. Jeg ønsker også så godt jeg klarer å være til støtte og inspirasjon for alle mine medkonkurrenter og de som leser bloggen min. Skulle nesten ønske vi hadde finalen litt senere i høst, slik at jeg fikk enda mer av denne spennende tiden. Men jeg har både studiestart i august og noe viktig som skjer i september. Uansett hva som skjer i finalen i august, så vet jeg at jeg har både spennende og utfordrende tider foran meg som jeg skal få gjort det meste av 😊

Om dere ønsker å støtte meg ved å stemme på meg i finalen, så er det bare å sende "Missu 4" til 2401.❤️

Ha en fin dag videre ☀️

 

For samarbeid / For collaboration:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier / Follow me on social media:

Instagram:  Janeveroniica 

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway 2021

 

Norges eneste hund av sitt slag
Kirkens Bymisjon Halden
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på