fbpx

Presentasjons blogg om meg!

Heisann, mitt navn er for de som ikke vet det Noora Lindeflaten! Jeg er 20 år gammel og kommer fra Stord. Jeg bor for tiden i Bergen og studerer datateknologi, som er et kjempegøy studie som ikke mange jenter går på! Jeg er en person som liker å utfordre meg selv og det er derfor jeg først meldte meg på miss norway! Jeg driver også med cheerleading på fritiden!

Jeg fant fort ut at dette var et sted der jeg kunne fortelle om mine sterke meninger. Det største jeg har gjort i miss norway er å være med på å spre budskapet om mental helse, og hvordan det er å leve med dette.

 

Her kan du lese litt om hvordan jeg har engasjert meg rundt temaet! Jeg har flere artikler om dette men disse to er spesiellt viktige for meg:

https://www.ba.no/unge-mennesker-bor-ikke-trenge-internett-for-a-finne-sine-svar/o/5-8-1222355

Denne artikkelen er spesielt viktig for meg i og med at jeg ble spurt om å skrive et debattinnlegg for bergens avisen! Her fikk jeg ytret mine meninger og fikk virkelig frem hva mine meninger er.

https://www.studvest.no/noora-19-er-med-i-miss-norway-med-en-spesiell-hjertesak/

Dette var den første artikkelen der jeg virkelig valgte å være åpen om ikke bare mental helse, men også min egen opplevelse med det.

 

Jeg har også gjennom miss norway engasjert meg mye frivillig! Jeg er blandt annet medlem i kreftforeningen’s ressursgruppe, fordi jeg føler at det er en viktig organisasjon som hjelper mange mennesker i landet! Jeg er også medlem i fadderstyret på skolen min! Vi gjør et viktig arbeid fordi vi er de som organiserer fadderuken! Dette er noe av det første man opplever som ny student og det er viktig for oss å sette opp et godt arangement slik at studentene danner seg et godt nettverk før de virkelig begynner på studie! Vi prøver så godt vi kan og sette opp et arangement som passer for absolutt alle slik at alle skal føle seg inkludert! Jeg er også frivillig hos frivillig sentralen, og vi har satt opp språkkafe der gamle og unge kan møtes for litt hjernetrim!

 

Videre i Miss Norway ønsker jeg å fortsette med arbeidet mitt som frivillig og jobbe så hardt jeg kan for å komme meg helt til topps! Miss Norway har vært en kjempegøy ting å være med på og så langt har jeg møtte kjempegode mennesker! Jeg ønsker å fremstå som et godt og sunt forbilde og håper at mine sterke meninger og min åpenhet kan hjelpe mange!

Her finner du også presentasjonsvideoen min!:

Takk for at dere leser!

ALLE BILDER OG VIDEO ER TATT AV @RAYOFNORWAY

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: https://www.instagram.com/nooralindeflaten/?hl=nb

facebookside: https://www.facebook.com/Noora-Lindeflaten-Miss-Norway-2020-deltaker-105922854143277/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNFckyLNgYyQRf3_ZCnE1OQ

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Presentasjonsblogg!
Presentasjonsblogg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på