fbpx

Presentasjonsblogg

ina-kollset-danielm

Foto: Daniel Millan

Hei fine dere!

I dette innlegget tenkte jeg å skrive en liten presentasjon om meg selv, og en oppsummering av min deltagelse så langt i Miss Norway.

Foto: Daniel Millan

Jeg er Ina Kollset, 21 år gammel, og kommer fra Svinndal. Jeg bor nå i Rygge, og går 2 året på sykepleien på høgskolen i Østfold. Min familie og venner vil nok beskrive meg som en omsorgsfull, empatisk og positiv jente, som elsker å bli kjent med nye mennesker. Jeg ønsker å være et godt og sunt forbilde, og har som mål å inspirere andre til å realisere drømmene sine.

Foto: Daniel Millan

Min hjertesak er det flotte arbeidet leger uten grenser gjør. Helt fra jeg var liten har jeg engasjert meg for leger uten grenser, og det er noe av grunnen til at jeg utdanner meg til å bli sykepleier, og senere vil videreutdanne meg til å bli jordmor. Som ferdig utdannet har jeg en ambisjon om å jobbe for leger uten grenser, og bidra i deres arbeid. Det jeg syns er så flott med leger uten grenser er at de er en helt nøytral og uavhengig organisasjon, som hjelper til der det er behov. De tar ikke parti, men hjelper alle uansett hva. Slik er det også i min jobb som fremtidig sykepleier, alle skal få like god helsehjelp.

 

For at jeg skal ha muligheten til å nå mine drømmer, må jeg jobbe hardt og målrettet. Jeg ønsker å vise frem mine verdier og personlighet, og kjempe for meninger og saker jeg syntes er viktig. I Miss Norway frem til nå er jeg så heldig å få to samarbeidspartnere med på laget. Dette er valstad velvære, og inne&ute. Jeg er så takknemlig for at de satset på meg, og alt det spennende vi gjør sammen. 

Foto: Daniel Millan

Jeg har mye kontakt med presse og media, og har allerede fått en god del mediedekning. Dette synes jeg er utrolig flott, da det gir andre mulighet til å bli bedre kjent med min personlighet, og hva jeg står for. Dette er noen av mine presseoppslag så langt i konkurransen:

https://www.avisa-valdres.no/ina-20-har-rotter-i-valdres-og-jobber-hardt-for-a-bli-arets-miss-norway/s/5-54-430571?fbclid=IwAR1c7v7QNhONTmMVTWWlzUvXDwSuOUhVK7iAr4alPiGv1nwMlVoGowCMoTE

https://www.s24.by/42790/?fbclid=IwAR0AWztHpt6V3hSaNFOYM8f9F22IkhQTGA-CL9HUzC_Rfo1Gq_9vHJ6BWmg

https://www.s24.by/48965/?fbclid=IwAR1SzqqbcLGuigOhp0xPb3sMfU9Ds4K7Nl5FBlmhr6InVGYs284rpXaV0KU

Alle bildene i denne posten er tatt av den fantastiske fotografen Daniel Millan.

Trenger du markedsføring? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Presentasjons blogg om meg!
Presseoppslag i S24.by
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på