fbpx

Presentasjonsblogg

Min presentasjonsblogg

 

 

I dette innlegget skal dere få bli litt bedre kjent, og hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway. I tillegg til som har skjedd i konkurrasen til nå.

 

 

Mitt navn er Nora Emilie, er 22 år gammel og kommer fra Trondheim. Har fullført en bachelor i Markedsføringsledelse med fordypning i Bedriftsutvikling og studerer i dag medievitenskap og entreprenørskap. Min drøm på skolefronten fremover er å starte en egen bedrift og studere en master i entreprenørskap til høsten.

 

 

Grunnen til at jeg melte meg på Miss Norway for første gang i 2016 er vel i bunn og grunn at man får muligheten til å nå ut til så mange mennesker med sine budskap. Mange tenker jo at missekonkurranser kun handler om utseende, men det er det absolutt ikke. Dette handler om sterke kvinner som tørr å stå for sine meninger. Jeg var veldig sjenert som yngre, og forsto tidlig hvor mye missekonkurranser utviklet meg på flere arenaer. Det å faktisk tørre å gå på scenen, snakke ut i media og blogge var noe jeg over hodet ikke hadde trodd jeg skulle greie. Men det gikk! Missekonkurranser er så utrolig mye mer, og betyr så mye! Man lærer så utrolig mye på dette. Det betyr også så skinnsykt mye for meg å se at man faktisk kan hjelpe noen andre mennesker gjennom disse konkurransene. Når folk tar kontakt og bare slår av en prat om noe man har snakket om betyr enormt mye! 

 

 

På fritiden elsker jeg å være med venner. Venner og familie betyr enormt mye og menneskene i livet har alle sin helt spesielle plass! Det å tilbringe tid med dem er noe jeg verdsetter enormt høyt! En god latter forlenger livet – 100%!

 

 

Det som treffer hjertet mitt mest og som naturlig vis ble kampsaken i denne konkurransen, er å snakke om psykisk helse. Dette er utrolig viktig! Når venner åpner opp om følelser og snakker ut om det, er noe det står enorm respekt av! Dette temaet er så enormt viktig å snakke om og noe vi sammen må normalisere i mye større grad enn vi i dagens samfunn har gjort. Så å fjerne stigmaet rundt dette i samfunnet er noe jeg vil kjempe for!

 

 

I løpet av konkurransen har det kommet mange nye fantastiske mennesker inn i livet! Noe som betyr enormt mye! Så mange flotte mennesker man ikke ville møtt uten Miss Norway. Journalister man får en relasjon til, sponsorer som er helt fantastiske på alle mulige måter og nye venner som varer livet ut! <3 

 

Pust i bakken
Koselig kveld
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på