fbpx

Presentasjonsbloggen min

I dette innlegget skal dere få bli litt mer kjent med meg, hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway og hva jeg har gjort i konkurransen til nå.

Foto: Adrian Kirkerud

Jeg heter Julie Dahlen Børresen. Er 21 år gammel og kommer fra Bjørkelangen. Nå er jeg straks ferdig med bachelorgraden min i creative industrien management som jeg har tatt ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Drømmen min er å en dag jobbe i underholdningsbransjen, slik at jeg kan få være med på å gi mennesker underholdning og glede i hverdagen.

Foto: André Stang Erlingsen

Grunnen til at jeg meldte meg på Miss Norway er fordi det er en gyllen mulighet til å skape en stemme og en plattform der jeg kan nå ut til mennesker med det som betyr noe for meg. Jeg har alltid vært glad i å både skrive og prate med andre, og begge deler er noe jeg får muligheten til gjennom Miss Norway. Gjennom konkurransen kommer jeg i kontakt med mange nye mennesker, og jeg får muligheten til å hjelpe andre opp og frem. Det betyr mye for meg. Jeg har også skrevet en kronikk om hvorfor jeg mener vi trenger missekonkurranser, og at det på ingen måte er utradert i 2021. Den kan dere lese her. Også har jeg alltid likt meg godt foran kameraet.

Foto: André Stang Erlingsen

På fritiden er jeg glad i å trene for å holde kroppen sterk og fungerende i hverdagen. Svømming har vært en stor del av livet mitt, og jeg har svømt aktivt i 18 år. Nå er jeg styremedlem og PR-ansvarlig for BSF svømmegruppe. I en vanlig hverdag er jeg også veldig glad i å være med venner, gå på konserter og reise. Håper på bedre tider der det blir mer av det igjen veldig snart.

Foto: Tiril Lunaas

Det som treffer hjertet mitt litt ekstra er mobbing og ensomhet. Det er temaer som kan ramme alle, uavhengig av hvor i verden du er, og om du er rik eller fattig. Alle kan kjenne på ensomhet, eller bli utsatt for mobbing. Det er så viktig at man kan snakke om det. På den måten kan man skape både bevissthet og forståelse. Dette kan være med på å gjøre situasjonen bedre for den det gjelder, og kanskje kan du være en som tar steget og hjelper en person som føler seg utenfor til å få det bedre.

Foto: Inge Strømseng

En ting jeg synes er veldig bra med Miss Norway er at konkurransen oppfordrer til veldedighet og frivillig arbeid. Følelsen av å hjelpe andre er helt spesiell, og jeg koser meg med frivillig arbeid. Visste dere at mennesker som jobber frivillig ofte føler at de har mer tid enn andre? Det er fordi det å gjøre noe for andre gir både glede og overskudd. Derfor føles det meningsfullt å fylle tiden sin med nettopp det.

Foto: Inge Strømseng

I løpet av konkurransen har jeg hatt flere presseoppslag. Her legger jeg ut et lite utvalg fra noen av presseoppslagene jeg har hatt. Jeg har vært i Indre Akershus Blad og Romerikes Blad hvor jeg har snakket om deltagelsen, og det finner dere her. I forbindelse med hjertesaken min, ensomhet, har jeg skrevet en kronikk om å sitte alene på 17. mai og at det ikke er like lett for alle. Den kan leses her. Jeg hadde faktisk et radiointervju 18. mai der jeg ble spurt om hvordan det var for meg å være alene på 17. mai. Hva jeg svarte på det kan dere høre her. Nordre Aker Budstikke intervjuet meg da jeg kom til semifinalen om hva jeg har gjort i konkurransen, og drømmen om en finale. Trykk her for å lese.

Foto: Inge Strømseng

Så langt i konkurransen har jeg fått fem flotte sponsorer. Disse er NB Trafikkskole, Lenaz - Løken klær og sport, Flaski, Ametyst frisør og velvære, og Hannes hud, fot og spa. At jeg har fått jobbe med så mange ulike samarbeidspartnere som alle har troa på meg setter jeg veldig stor pris på. Det er spennende å få teste ut alt jeg har lært opp igjennom årene på skolen om markedsføring i praksis, og jeg gjør mitt beste for å utforme interessant innhold for samarbeidspartnere og lesere.

Om du gikk glipp av innlegget med bikinibildene finner du det her.

Video: Javier Berrocal

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie   

Min presentasjonsblogg!
Hvordan alltid få bra bilder 4
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på