fbpx

Presentasjonsvideo!!

Heihei, da er presentasjonsvideoen klar, og jeg har gledet meg masse til å vise den til dere<3

Jeg har aldri vært med på noe slikt før, og det var utrolig moro å prøve det ut. Filmingen ble tatt på offentlige plasser, som gjorde at folk hadde mange spørsmål og lange blikk:) 

FOR Å SE PRESENTASJONSVIDEOEN, KAN DU KLIKKE DEG INN PÅ DENNE LINKEN: https://www.youtube.com/watch?v=b7KzjP1qcvQ&feature=youtu.be  

Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARCCHxSARpslywV2NUUyEzA73CBcPdthARQa7shg3CKIRIFa5JLw4la-hhT8b9Mj4_v5geDaUR0k-D16

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/ 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Two media coverage on Easter Eve
Survivor's Network - SN, Cameroon
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på