Presse og finale

Skjermbilde-2017-07-28-kl.-22.19.30

Hei alle sammen !

 

Det er kvelden før den store kvelden, og jeg ligger nå godt plantet i sengen. Spist en herlig middag med familien, og bare slappet av. Det har vært en lang dag, med jobb og forberedelser, for i morgen er altså den store dagen her ! Dagen vi alle har ventet på. Mange spørr meg om jeg er nervøs, og joda jeg er nok litt nervøs. Samtidig er jeg et konkurranse menneske som har deltatt i store konkurranser før, og det pleier som regel å være den som er best forberedt og også har dagen med seg som pleier å vinne. Jeg konkurrerer mot en hel rekke fantastiske jenter, og jeg syntes hver og en av oss har stått på og gjort vårt beste for å lykkes og å utvikle oss selv.

 

I dag ble jeg for første gang presentert i Romerikes Blad. Setter så klart stor pris på at de nå ville ta seg tiden til å presentere meg også som en av finalistene fra Romerike ettersom de glemte det da vi ble semifinalister.

 

Vil gjerne gi en stor takk til venner, familie, bekjente, organisasjonen, ukjente og sponsorer for støtte og stemmer ! Det betyr veldig mye for meg. Jeg gleder meg til veien videre. Enten som en av de som går videre til andre internasjonale misse konkurranser, eller ved å fortsette på det gode sporet oppover som jeg er på nå.

 

Stort lykke til til alle sammen i morgen og måtte den beste vinne !

 

- C

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Hei ordfører og Romerikes Blad!
Naturlig Frisk
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på