fbpx

Presseoppslag med Mamma!

Hei dere! ♥

For noen dager skrev jeg om intervju med mamma for Sandnesposten (Intervju med mamma!) Nå er artikkelen endelig kommet ut! Den ble publifisert sent i går kveld på Sandnesposten sine nettsider. Jeg er utrolig glad for at mamma valgte og stille etter litt overtaling hihi! <3 Dette blir en opplevelse vi kan se tilbake på senere i livet, og det er jeg utrolig takknemlig for! 

Dere kan lese innlegget fra Sandnesposten ved å klikke på bildet nedfor. 

 

Videre ønsker jeg dere en fin Lørdag! Så snakkes vi snart igjen. <3 


 Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Møter og kurs
Oppdateringer på videoen

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på