fbpx

Presseoppslag: Smaalenenes Avis

Presseoppslag: Smaalenenes Avis

God kveld alle lesere! 

Etter en ganske lang blogg-pause er jeg endelig tilbake, mer motivert enn noen sinne! :) Jeg har vært en tur på Roskilde Festival i Danmark, og nå liggi 5 dager med akutt bronkitt. 

Da jeg var i Danmark, fikk jeg den gode nyheten om at jeg er plukket ut som én av fjorten misse-finalister i Miss Universe Norway-konkurransen! Jeg måtte holde på hemmeligheten i noen dager, da jeg ikke hadde lov til å offentliggjøre det med en gang. Det var egentlig helt greit, da jeg befant meg i Danmark uten internett og strøm på mobiltelefonen! Samtidig ble jeg kontaktet av en journalist fra Smaalenenes avis (lokalavisen i Indre Østfold). Hun ville gjerne skrive en sak om meg, siden jeg er plukket ut som finalist nok en gang! 

Jeg er veldig fornøyd med oppslaget, men nettutgaven av artikkelen er ganske mye kortere enn avisartikkelen på trykk! Så jeg gleder meg til å få avisen sendt ned hit i posten, så jeg kan lese hele saken! :) 

Her er et lite utdrag: 


Publisert 12.07.2013 kl 22:00 Oppdatert 12.07.2013 kl 22:27

Av 200 påmeldte er det nå 14 deltakere igjen i konkurransen.

– Vinner jeg konkurransen vil det snu opp ned på hele livet mitt, sier 22-åringen, som er bosatt i Kristiansand.

– Jeg har veldig stor tro på meg selv, og håper på det beste, forteller Frøland til Smaalenene.no.

Dette blir Frølands sjette missekonkurranse. I Miss Universe Norway måles finalistene ut fra andre ting enn bare utseende. Missene må promotere og representere seg selv for å sanke poeng til finalen.

– Mange tror det er supersimpelt, men det er helt feil. Misser er mer enn bare pene jenter med mye sminke, sier hun og er klar på at janteloven må legges igjen hjemme for å nå helt opp.

I tillegg til å selge seg inn hos butikker har Frøland blogget og deltatt på kurs for å samle poeng. De poenggivende aktivitetene teller 70 prosent i finalekåringen. De resterende prosentene kommer fra sms-stemmer og prestasjonene på finaledagen i slutten av september.

Les mer i Smaalenenes Avis lørdag 13. juli.

 

...
FINALIST IGJEN: Anette Hunstad Frøland fra Askim er en av 14 finalister i kåringen av Miss Universe Norway. Vinneren får dra til Moskva for å representere Norge i Miss Universe. Foto: Remi Salievski

 

 
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hvordan forbereder "Misser" seg rundt om i verden?
Besøk fra familien :D

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på