fbpx

Prøvesmaking med den herlige kjendisen Trond Moi!

346134827_762056865459604_5955520774474716160_n

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Dette var så utrolig herlig og gøy! 

Idag fikk jeg oppleve det å prøvesmake maten til den fantastiske herlige kjendisen Trond Moi. Trond Moi har vært med i farmen og fangene på fortet, og skal snart åpne en restaurant i Kristiansand sentrum med et spennende konsept og smakfulle fristelser. Og i den anledningen benyttet jeg meg av sjansen til stikke innom og si hei.

Nedenfor kan dere se den fantastiske retten som ble servert.

På samme plassen var det også litt informasjon om boliger i området, noe jeg syntes er kjempespennende, da det er mye endringer i boligmarkedet for tiden. Og resulterte i at jeg fikk litt innsyn i boligutbyggingen i Kristiansand, og mye informasjon jeg kunne lese på i et spennende boligprospekt.

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Ønsker du å samarbeide med meg, gjerne ta kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Dagdrømming!
Røde Kors - hva gjør vi?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på