fbpx

Rasteplassen

matiudeling Posering i matrommet

Hei og hå.

Så igår var jeg igjen tilbake på Rasteplassen. Oppgaven min igår var å dele ut mat og det kom 100 stk som fikk matpose med seg hjem!

Det forteller bare hvor viktig jobb Rasteplassen gjør og hvor mange som faktisk setter pris på dette tilbudet! Noen var også innom på en kopp kaffi eller et godt kakestykke mens noen andre fikk nye klær eller en ny lampe. Nedenfor har jeg også lagt ved et bilde av all den gode maten som serveres på rasteplassen! 

Det føles utrolig fint å kunne bidra til samfunnet og faktisk utgjøre en forskjell for både andre mennesker men også for meg selv. For det gjør virkelig noe med en selv å være der for andre også. 

Ha en god uke alle sammen 

Om du eller noen du kjenner kunne tenke dere å samarbeide med meg så gjerne skriv til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klem fra meg

Talentkonkurranse
SWEA Caritas
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på