fbpx

Rasteplassen

matiudeling Posering i matrommet

Hei og hå.

Så igår var jeg igjen tilbake på Rasteplassen. Oppgaven min igår var å dele ut mat og det kom 100 stk som fikk matpose med seg hjem!

Det forteller bare hvor viktig jobb Rasteplassen gjør og hvor mange som faktisk setter pris på dette tilbudet! Noen var også innom på en kopp kaffi eller et godt kakestykke mens noen andre fikk nye klær eller en ny lampe. Nedenfor har jeg også lagt ved et bilde av all den gode maten som serveres på rasteplassen! 

Det føles utrolig fint å kunne bidra til samfunnet og faktisk utgjøre en forskjell for både andre mennesker men også for meg selv. For det gjør virkelig noe med en selv å være der for andre også. 

Ha en god uke alle sammen 

Om du eller noen du kjenner kunne tenke dere å samarbeide med meg så gjerne skriv til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klem fra meg

Talentkonkurranse
Film/serie tips til ferien
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på