fbpx

Rett før den store finalen

Av: Knut Yrvin, pressekontakt

Finalistene på trening på Scandic Fornebu Hotel, rett før finalen i Miss Universe Norway 2013. Dørene åpner 20:00 i kveld!

b2ap3_thumbnail_MU_2013.jpg

Foto: Edmond Yang. Finalister fra øverst til venstre til nederst til høyre: Lilia Tomren, Arita Fejzulai, Linn Suzana Kuttner Sanchez, regjerende Miss Universe Norway 2012: Sara Nicole Andersen, Britt Roselyn Camillo Rekkedal, Christine Frestad, Maiken Skoie, Mari Chauhan Ekeløf, Nora Lindvåg Johre, Ida Myhrvold, Heidi Enany, Fay Teresa Vålbekk, Lejla Memic. 

Over 490 aktiviteter

Helt nytt er det at finalistene har gjennomført over 490 forskjellige aktiviteter siden mars i år. Dette for at vinneren skal være best mulig forberedt til å konkurrere med toppeliten av skjønnhetsutøvere som deltar på verdens mest prestisjefylte konkurranse, Miss Universe. 

Finalistene har gjennomført aktiviteter og oppdrag i reklame og markedsføring, foto-shoots, modelloppdrag, motevisninger, veldedighet, sponsorprosjekter, kurs i blogging og media, praktisk trening i cat-walk og show-walk, beautycamp m.m. Av aktivitetene er det over 130 presseoppslag med finalistene i aviser, radio og TV. 

Helt åpent

Vinneren kåres gjennom å summere poeng fra aktivitetene før selve finalen, og summere det med poeng gitt av dommerne på finalen og publikumsavstemning via SMS. Innsatsen før finalen teller hele 70 prosent. 30 prosent avgjøres av dommerne og publikum. Det er nå svært jevnt mellom mange av finalistene. Det betyr at dommerne og SMS-avstemningen i kveld er med på å avgjøre hvem som vil representere Norge i Miss Universe forran en milliard TV-seere i Moskva 9. november. 

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Eventyrlig finale
Siste presseoppslag før finalen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på