fbpx

Jeg elsker å utfordre meg selv! Intervju!

Hei igjen!

I går ettermiddag ble jeg intervjuet av S24.by som regnes for å være den største nyhetskanalen på Vestlandet. Det var et veldig hyggelig intervju hvor jeg fikk delt mine tanker om konkurransen, og fortalt hvorfor jeg meldt meg på (inspirasjon). Alle innlegg er åpne, så det er også mulighet for dere å gå inn å lese innlegget som ble skrevet om deltagelsen min:)

Det har vært lenge siden sist presseoppslag og det var gøy å få prøve seg på nytt igjen! Det var også veldig gøy at Norgeogverdensnytt.blogg.no som er i samarbeid med S24.by, repostet innlegget på deres side.  

Link til intervjuet med S24.by:https://www.s24.by/42812/

 

 

 

Link til repostet innlegg på Norgeogverdensnytt: https://norgeogverdensnytt.blogg.no/sunniva-hoiasen-frigstad-19-fra-vennesla-er-en-av-deltakerne-til-arets-miss-norway-2020-jeg-elsker-a-utfordre-meg-selv.html

 

Ha en fin kveld videre<3

 

Hvis du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: @Sunniva3

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Jeg er i Skudenesnytt
En nyhet jeg har gledet meg til å dele
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på