fbpx

Samarbeid med lokal fotograf

I dag fikk jeg et fantastisk spørsmål om jeg ville samarbeide med ei god venninne i forhold til fotografering. Selvfølgelig svarte jeg JA! Og vi skal straks signere kontrakt <3

Hun som skal fotografere meg heter Maren Granås, og eier @fotomarengranaas. Hun er både kollegaen min, en kjærlig venn og en kjempe dyktig fotograf. Maren har etablert eget firma hvor hun driver med fotograferinger for det meste lokalt, noe jeg synes er gøy å formidle fra bygda. 

Etter den gode nyheten i dag, gikk jeg med en gang inn på sosiale medier, for å finne inspirasjon til outfits, posisjoner og sjanger. Mitt mål er å utfordre meg selv på forskjellige stiler og måter å posere på. Som vist tidligere har jeg vært modell for andre bedrifter, men denne gangen tror jeg det vil bli annerledes med tanke på at jeg kjenner fotografen godt<3 

Jeg er veldig spent på hvordan bildene blir, og gleder meg masse til å vise dere resultatene. 

 

Er du eller kjenner noen som er intrigerte i å samarbeide med meg, send gjerne en mail til meg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Knall kjekt!
Bli kjent med meg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på