fbpx

Se meg på scenen

IMG_8666_preview

Det er kjekt å være missedeltaker. Vi får utfordre oss på ting vi aldri har gjort før, og oppleve ting vi aldri trodde vi skulle være med på. Vi får snakke med mennesker, og til mennesker. Dette er noe av det jeg verdsetter mest som missedeltaker- det å ha en annerledes hverdag. 

Igår var jeg så heldig at jeg ble invitert til fashion event på senteret der jeg bor. Jeg var besøkende, og var på scenen for å snakke til publikum om det å være missedeltaker. Det er veldig kjekt å få lov å formidle seg muntlig om hvordan det er å delta, og engasjere andre til å gjøre det samme. 

I tillegg til at jeg var gjennom ett intervju, så var jeg så heldig å få være konferansier for eventet videre. Etter at alle hadde gått ble det litt mingling rundt, og jeg fikk snakket med alle som hadde spørsmål enten om Miss Norway, antrekket mitt eller generelt om Inistyle som er min sponsor. 

Det er veldig kjekt å kunne være med på litt annerledes ting, og jeg synes noe av det gøyeste med samarbeid er kundekvelder eller eventer hvor jeg aktivt kan delta sammen med sponsor. 

Så tusen takk til Inistyle som ga meg muligheten til å snakke på senteret, det er alltid kjekt å samarbeide med dere. 

Foto: Iselin Jamne
Har du lyst å stemme meg frem som folkets favoritt? Send "MISSU 4" til 1963! 
For samarbeid kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Photoshoot for Studio Style!
Linken
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på