fbpx

Senter mot seksuelle overgrep Agder

Heihei gode dere<3

I en god stund har jeg vært i kontakt med Senter mot seksuelle overgrep-Agder, også kalt SMSO-Agder. For meg er det viktig å bruke den stemmen jeg har til å gjøre folk mer bevisst på hva som er greit og ikke greit! Et NEI er et NEI, og det skal respekteres!

Korona som vi alle blir preget av går også utover veldedige organisasjoner. SMSO-Agder er et senter hvor mennesker som har blitt utsatt for seksuelle overgrep kan snakke, få hjelp og samles. Det er et felleskap hvor mennesker som har opplevd samme situasjon kan møtes og dele det som er på hjertet. Nå i korona-tiden har arrangementer og samlinger blitt satt på vent, frem til det er sikkert å møtes igjen. Men en organisasjon som jobber med mennesker som har opplevd seksuelle overgrep kan ikke stoppe av den grunn. Derfor tilbyr SMSO-Agder hjelp til de som skulle trenge det, gjennom direkte tomanns - og telefonsamtale. 

Her er nettsiden til samarbeidspartneren min: https://smso-agder.no

 

I utgangspunktet skulle jeg vært med på samlinger og arrangementer, men smittefaren er fremdeles høy nok til at det ikke kan bli gjennomført enda. Derfor har SMSO-Agder tenkt alternativt, og intervjuet meg over nett med spørsmål om Miss Norway 2020 og om hvorfor jeg har seksuelle overgrep som min hjertesak. 

For å se videoen kan du klikke inn på denne linken: https://www.facebook.com/SenterMotSeksuelleOvergrepAgder/videos/pcb.2646449545612066/239683110453502/?type=3&theater 

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg kan være i et samarbeid med SMSO-Agder, da det er et givende arbeid. Bare det å lytte til en person som har opplevd vanskelige situasjoner kan være en enorm støtte. Jeg gleder meg masse til å fortsette å samarbeide med en slik flott organisasjon, og håper at smittefaren snart kan reduseres. 

Lik gjerne facebooksiden de sin for oppdatering og mer: https://www.facebook.com/SenterMotSeksuelleOvergrepAgder/ 

 

Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARCCHxSARpslywV2NUUyEzA73CBcPdthARQa7shg3CKIRIFa5JLw4la-hhT8b9Mj4_v5geDaUR0k-D16

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/ 

 

Endelig ferdig med strikkejakka mi!
Vakre Stavanger
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på