fbpx

Siste skoledags faste tradisjon

I Aurskog-Høland er det tradisjon for at tiendeklassingene markerer siste skoledag med å samle alle ungdomsskolene til fest inni skogen. Selv var jeg aldri med på den. Det ble VG-lista og konsertgleden på meg istedenfor. Nå sitter jeg faktisk hjemme og ser på VG-lista på TV. Bortsett fra corona er det første gangen på ti år at jeg ikke er på Rådhusplassen og ser konserten. I år er jeg hjemme og slapper av før beauty camp istedenfor og koser meg med konserten i bakgrunnen mens jeg blogger.

Tilbake til tiendeklasseavslutningen. Selv om jeg ikke var på festen i skogen da jeg var yngre har jeg vokst opp som nærmeste nabo til skogen. Jeg har derfor fått med meg den gode stemningen fra festene når jeg har tittet ut av vinduet. I fjor var jeg natteravn på tiendeklasseavslutningen. Det var en veldig fin opplevelse, fordi da følte jeg virkelig at jeg fikk hjulpet til og gjort en forskjell. Når mange ungdommer er samlet på samme sted og mange kanskje prøver alkohol for første gang er det viktig å være en som hjelper til og en man kan stole på. I fjor hjalp jeg blant annet flere som ikke klarte å komme seg hjem med å få kontakt med foreldrene sine så de kom seg hjem likevel. Små ting som det er så viktig, fordi det er ikke noen god følelse å stå midt inne i skogen og ikke komme seg hjem.

Ettersom fjorårets tiendeklasseavslutning ble en så fin opplevelse for meg som natteravn var det selvsagt at jeg stilte opp i år også. Jeg var derfor ute i hele går kveld og sørget for at alle hadde det bra. Jobben min som natteravn er ikke å ødelegge festen, men å være tilstede for ungdommene. Om det er noe som skjer kan de snakke med meg, også prøver jeg å hjelpe dem så godt jeg kan. Jeg tror det er en fordel at jeg er såpass ung, fordi da er det kanskje lettere å slå av en prat med meg enn de andre voksne. Kvelden i går gikk heldigvis veldig bra. Alle hadde det fint, og jeg tror at ungdommene opplevde avslutningen som trygg og god. I tillegg til oss natteravner var også røde kors, utekontaktene og politiet tilstede, så alle ungdommene var godt ivaretatt. 


 

Vil du stemme på meg?

 

En stemme på meg er en stemme for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn. Jeg ønsker å bekjempe mobbing gjennom å spre kunnskap og skape gode holdninger.

Hvis du heier på meg i Miss Norway setter jeg utrolig stor pris på om du vil stemme på meg. For å stemme sender du en sms med MISSU 5 til 2401

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Beautycamp med Miss Norway!
En spennende dag i vente
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på