fbpx

Siste tagning

Påsken nærmer seg slutten nå. Jeg skal faktisk avslutte påsken på samme måte som jeg begynte, nemlig med filming. På mandag filmet jeg presentasjonsvideo sammen med noen venner hele dagen, og vi fikk mange fine klipp. Likevel følte vi at det siste lille manglet, så i morgen er planen å ferdigstille filmingen. Det er meldt fint vær i morgen og ikke så kaldt heller så jeg tror de siste scenene blir bra, og akkurat hva introduksjonsvideoen min behøver.

Forrige uke hadde jeg en fotoshoot i studio med Freydis fotograf, og her er et av bildene vi tok sammen

Videoen skal være klar til finaleuttaket 30. april. Det er under to uker til nå, og det kommer til å gå veldig fort. Jeg er glad for at filmingen straks er i boks så vi kan konsentrere oss om å redigere sammen klippene og ferdigstille filmen etter morgendagen.

Julie

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Slik finner du en bikini som er perfekt til deg!
Radio Intervju med NRK-Rogaland
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på