fbpx

Skjærtorsdag i bikini

Hvordan er påskeværet hos dere? Da jeg våknet opp i dag viste gradestokken 3 grader. Det var grått og smråegnet litt. Hva gjør man da når man skal ha bikinishoot ute? Da er det bare å lukke øynene, se for seg en strand på Ibiza, smile og åpne øynene igjen. 

Mens snapchaten min oversvømmes av påskeglade venner og familie på både ski og afterski, er det bypåske som gjelder for min del. Det føles litt ut som jeg er den eneste som er igjen her nede på Østlandet, og det kombinert med litt grålig vær var jeg sikker på at jeg omtrent kom til å være alene på Huk i dag. Overraskende nok var det derimot masse turglade mennesker på stranda som også hadde Oslo-påske i år.

Her er et lite iPhone-bilde som en forsmak på bikinibildene som kommer senere. Resten av bildene sparer jeg til jeg får de ordentlige bildene fra Freydis fotograf

Bikinishoot er alltid spennende. På årets shoot hadde jeg med meg en god venninne som assistent til å blant annet hjelpe meg med å passe på at håret lå bra, pappaen min som bærehjelp, fotografen min Freydis og mannen hennes som hjalp til med lys. Vi var et fint lite crew som jobbet godt sammen med å finne de beste stedene på stranda å ta bilder, og vi hadde det så morsomt sammen.

Her er jeg både iskald og veldig fornøyd med å endelig være ferdig med å ta alle bildene i dag. Sammen med meg på bildet har jeg Freydis fotograf og mannen hennes, som hjalp meg med å ta bilder i dag.

Jeg er veldig takknemlig over at alle stilte opp for å hjelpe meg med å ta bildene mine. Det er tross alt skjærtorsdag i dag, så at fire stykker er villige til å bruke en av helligdagene i påsken på å hjelpe meg setter jeg pris på. Å ha folk rundt seg som sprer god stemning og positiv energi på shoot er gull verdt. Når de gir meg positiv energi får jeg glede og overskudd til å gjøre mitt beste foran kameraet, til tross for at jeg skjelver så jeg rister av kulde. Å fryse litt for fine bilder er helt klart verdt det. Dette har vært en morsom dag, som har gått kjempefort. Vi har alle hatt det gøy i dag, og nå venter jeg på å få velge ut de beste bildene fra shooten, også skal jeg vise dere dem snart.

Bikinishoot er kanskje ikke det folk flest forbinder med påskeferien, men sånn er det når man er med i Miss Norway, og jeg kunne ikke hatt en bedre skjærtorsdag.

Julie

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hvor er jeg på vei nå?!
Dette skrev media om meg!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på