fbpx

Skjønnhet, hva mener vi med det egentlig?

Heihei. Skjønnheten er noe for seg selv. Men hva mener vi egentlig med skjønnhet? 

Det er mye som ligger bak det å ha "skjønnheten". Hvorfor jeg sier det? Jo, fordi alle mennesker er pene. Vi er bare forskjellig, som gjør at alle er pene på forskjellige måter. Vi ser annerledes ut, vi snakker annerledes, vi går annerledes osv. Men pga dette vil det ikke si at den ene er mindre pen en den andre. 

Jeg fikk muligheten til å være deltaker i Miss Norway. Det gjør meg ikke noe særlig penere enn andre. Alle sammen er pene på sin egen måte. Jeg var heldig å fikk muligheten til å delta. Der er forskjellen, ikke noe annet. 

Og det å være deltaker vil ikke si "Jeg er pen, derfor kom jeg inn". Vi fikk sjansen til å vise hva vi klarer, hvor intelligent vi er osv. Det å være deltaker i Miss Norway, handler ikke bare om skjønnheten, altså "hvor pen man er". Vi skal faktisk vise masse annet å. Noen tolker missdeltakere feil, og tror at det bare gjelder om "den som er penest, vinner". Men jeg følte for å klargjøre dette for alle dere at det er andre ting som spiller like stor rolle. Jeg kan nesten si at skjønnheten bare er et uttrykk vi bruker?  Det er sant at i noen land, så gjelder det bare "skjønnheten", men ikke her i Norge. I Norge skal vi vise hva vi er flinke til, hvor selvstendig vi er og det å bruke hjernen på riktig måte. Og med noen land, mener jeg noen få land. Grunnen tror jeg alle dere vet. 

Håper jeg fikk dere til å forstå hva misse-konkurransen egentlig går ut på, og at det er mye som må til. Men samtidig er det er god opplevelse man får. 

Ha en fin kveld. <3 

Vaselin + hår = Ikke god idé
HER kan du se behind the sceens fra dagens...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på