fbpx

Smak av vår?

Prøver å kapre litt sol i flere minusgrader! Nå om dagen er det så kaldt ute, men kjempefint med sola som skinner. Den aller beste følelsen, hvor man virkelig kjenner at man lever, og er menneske - er når man tilbringer tid ute i frisk luft. Akkurat den følelsen er uslåelig. 

Neste uke reiser jeg hjem til Karasjok, og da er det nemlig påskeferie! Jeg håper på godt vær slik at vi kan være mye ute i naturen og få oss en haug med D-vitaminer! hehe

 

Vil du være min sponsor/samarbeidspartner? Ta gjerne kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: https://www.instagram.com/susanneguttorm/

Facebook: https://www.facebook.com/susanneguttorm/

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Min Presentasjonsvideo for Miss Norway 2018!
Princess for a day - Sofies Brudesalong
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på