fbpx

Something new, something blue

Something new, something blue

Noe som jeg har veldig få bilder av er bikini. Som også trengtes å tas her i Miss Universe! Jeg kontaktet Rolf- Ørjan å spurte om han kunne ta noen enkle bikini bilde av meg. Det er ikke hvem som helst som får lov å ta de fordi jeg vil være helt sikker på at de blir bra og ikke er glamor rettet. Heldighvis for meg så ville Rolf- Ørjan :) Vi hadde allerde da jobbet sammen en gang fra før og hadde hat god kjemi! Så denne shooten gledet jeg meg veldig til :) Jeg måtte faktisk ut å kjøpe meg en ny bikini. Egentlig så skulle ei venninne ta med en fra VS. Den bikinien som jeg ville ha hadde de selvfølgelig ikke så da ble det.... faktisk Cubus bikini! Utrolig nok! Er så sykt nøye på bikini at jeg finner jo aldri noen fine.. men jeg fant.. på cubus... :P

Selv om det var tidlig på morgenen så fikk vi det til å fungere ;) Jeg er jo skikkelig B- Menneske! 

b2ap3_thumbnail_2013-02-05-10.46.55.jpg

Rolf Ørjan hadde en veldig søt jente på utplassering hos han. Og hun la make-up, kjempe flink :)

b2ap3_thumbnail_2013-02-05-10.47.02.jpg

Tok dette bilde av studioet mens jeg fikk make-up. Jeg bare digger det studiet, fordi det er så stort og lyst. 

b2ap3_thumbnail_2013-02-05-10.47.48_20130426-194017_1.jpg

Jeg ble malt med sånn brun krem. For å få bli litt brunerer ;) og får å få en fin glød over meg. Den virket en stund veldig mørk og jeg ble litt bekymret! Men etter hvert så ble det utrolig bra og hadde en veldig fin effekt på huden min. Her er det veldig skjoldete da.

b2ap3_thumbnail_C-volleygirl.jpg

Her er et av bildene slik vi gjorde det. På veien bort var jeg litt nervøs på hvordan jeg ville være foran kamraet i bikini. Men det gikk veldig fint, overraskende bra faktisk! Jeg ble fornøyd med bildene :) Og vi tok en liten sånn annen type shoot etterpå bare for gøy. Som ble veldig kult!

Du kan se hvordan bikini bilde ble på mitt album :)

Tusen takk til Rolf- Ørjan for at du ville ta disse bildene. selv om du var i en travel periode, og det var tidlig på morgenen :) Setter pris på det!

Skjekk ut siden hans: http://www.rolfie.no/rolfie/

- Christine Frestad

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Vil du sponse meg i Miss Universe Norway?
Oslo Hair & Beauty AS

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på