Åpningstilbud på Skinclinic *sponset*

Skjermbilde-2017-07-11-kl.-10.42.47

Hei alle sammen !

 

På tide med en liten update igjen. Det går i 100 i dagen for å rekke alt jeg skal, men det er SÅ gøy. I helgen ble det en tur over landegrensen for å sikre meg finale kjole. Er veldig fornøyd og gleder meg som et barn på julaften til å gå ned catwalken på Wallmans den 29.e Juli! Har du fortsatt ikke sikret deg biletter, wait no more da bilettene begynner å ta slutt.

 

Som mange av dere sikkert har fått med dere, er jeg så heldig at jeg er sponset av Skinclinic Jessheim eiet av Linda Kristine Taraldsen. Denne super dyktige dama med stor erfaring fra arbeide som sykepleier på Ahus, samt drevet sitt eget i flere år kommer nå til å flytte klinikken sin til Storgata 11 på Jessheim. Dette vil skje den 1. September og vil i den anledningen tilby 10% på ALLE behandlinger ! 

 

Klinikken har fått inn den populære LED-behandlingen som er med på å bekjempe hudproblemer som acne og rosacea med de ulike fargene på lyset. Vil du prøve? Det vil hvertfall jeg. Klinikken på Jessheim og GLØD Nordstrand har kun fåtall timer igjen så sikre deg timen din nå for å ta del i åpnings tilbudet!

 

For å se en full liste over behandlingene, trykk deg inn på http://skinclinic.no/

 

Vil du også bli en del av teamet ? Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. <3

 

- C

Gi stjerner til dette innlegget:
BILDER - BOGSTAD GÅRD
Hold bakkekontakten! Dette er meg
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på