fbpx

Søppelplukking

Hei fine folk!

 

I dag har det vært en superfin dag her i Trondheim! Det har vært varmt i været og sol hele dagen! <3 Så å tilbringe dagen ved sjøen ga en ekstra følelse av fin norsk sommer!

 

 

 

 

Så i dag har jeg vært med Seil Foreninga og ryddet søppel på bryggene og på land her på Ila i Trondheim. Det er jo ideelt sett perfekt å rydde søppel på slike dager, da det er mye folk ute og en del mer rask enn på en regnværsdag. Så i dag fant vi frem poser, plasthansker og godt humør før vi gikk ut og ryddet i noen timer.

 

 

 

 

Har bestandig likt meg ved sjøen! Det er så fint med vannet som glinser, folk og masse båter. Personlig er jeg egentlig ganske fan av lyden av måker. Det hører på en måte hjemme her. 

 

 

  

Vi fant også en del flasker, i tillegg til de vi hadde liggende og slenge i bilene våre. Så vi bestemte oss for å donere disse til organisasjonen Mental Helse. Dette er en organisasjon som jobber for å hjelpe mennesker med psykiske problemer. De skriver at de hver dag jobber mot å bedre behandlingstilbudet til mennesker med psykiske helseproblemer og deres pårørende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du også kan tenke deg å gi en donasjon, kan du gjøre dette ved å enten sende SMS: «SAMMEN» til 2490 (50 kroner) eller vippse til Mental Helse: 81733

 

 Så nå blir det middag sammen med familien, og hunden Popi som vi passer på i helgen. <3 

 

Håper dere får en fantastik kveld videre! 

 

Miss Universe kjole?
Oversikt
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på