fbpx

Starten på slutten

Foto - Daniel Millan

Nå har det eventyret her vart i over ett år og istedenfor å si at dette er slutten, vil jeg absolutt si at dette er starten. På det året her har jeg virkelig vokst som person, fått mange nye venner, og er mange opplevelser rikere. Det har gått så utrolig fort, og i dag er det en uke til finalen. En uke til vi skal vise hva vi har lært, og virkelig kose oss. Jeg gleder meg til å se jentene igjen, møte alle som jobber i MissNorway, gamle deltakere, og dommere. Alle jentene har jobbet så utrolig hardt, og er super dyktige. Alle er dronninger, og verdige vinnere i mine øyne. Det blir Spennede å se hvem som stikker av med seieren, og jeg krysser fingrene for alle sammen!

Foto - Den lille fotografen

Da jeg var så heldig å fikk være med i Miss Norway 2020, har jeg bare fått god respons. Venner, familie, bekjente, lokale aviser, og til og med mennesker jeg ikke kjenner har virkelig løftet meg frem og vist at de har troa på meg. Jeg har gått utenfor min komfortsone, og lært at man må tørre å være seg selv. Når jeg fikk vite at jeg kom videre, trodde jeg aldri at jeg skulle nå så langt som det jeg har gjort i dag. Det setter jeg enormt stor pris på! 

Jeg har vært med på to catwalk kurs, og lært av den beste Klara Szalai å gå på en catwalk. Ikke bare det å gå, men å gå med selvtillit og som en dronning. Tusen takk Klara, du er fantastisk! Det kommer jeg til å ta med meg resten av livet. 

Vi har også vært på beautycamp, hvor vi gikk igjennom hvordan det blir på finalen. Det var så hyggelig å møte alle igjen! Jeg er så heldig at jeg får åpne showet, noe jeg gleder meg skikkelig til.

På min reise har jeg også vært i avisen 5 ganger, noe som har vært kjempe gøy! Det at mine lokalaviser har hatt lyst til å skrive om meg, og har engasjert seg så mye i det jeg driver med er veldig gøy.

Jeg har alltid elsket å stå foran kamera helt siden jeg var bitteliten, og alltid elsket oppmerksomhet, hehe. Jeg har vært så heldig at jeg har fått samarbeide med tre kjempe flinke fotografer! Både Finn Rune Christiansen (Photographer_by_frc), Daniel Millan (dmillanphotographer), og Ina Therese Kjøita (Den lille fotografen). Det har vært morsomt, lærerik og jeg setter stor pris på at de ville ta bilder av meg på fritiden deres. Tusen hjertelig takk til dere <3

Foto - Finn Rune Christiansen

Det å jobbe frivillig er noe jeg har gjort i snart 6 år, og noe jeg absolutt elsker. Røde kors for meg er ikke noe jeg gjør for å samle inn poeng, men noe som gir meg glede. Jeg startet med å ta et førstehjelpskurs for å kunne redde moren min hvis hun fikk et nytt hjerteinfarkt, til å bruke all min fritid til å redde så mange som overhode mulig. Det er ikke en hobby, men en livsstil. Hvert år er vi på mange titallssøk for å lete etter noen som er savnet. Mange som har gått seg bort, men enda flere som er suicidale. Vi leter i alt slangs vær, dag som natt. Det er en tøff livsstil, men som jeg Absolutt aldri ville vært foruten. Vi er en familie.

Igjen, Tusen hjertelig takk til alle som har fulgt meg på denne reisen! Alle som har støttet meg, stemt på meg, og heiet meg frem! Jeg har sett dere alle sammen, og jeg er evig takknemlig. 

Og til dommerene, masse lykke til! Disse jentene er helt rå, dette kommer til å bli et vanskelig valg.

- Mange klemmer fra meg <3 @aminevictoriaa

Our Hearts Bleeds for the children killed, in Kum...
Frokost TV på TV Haugaland
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på