fbpx

Mitt navn er Amine Victoria, og jeg kommer i fra vakre Fredrikstad. Jeg er frivillig i røde kors hjelpekorps. Der utøver jeg førstehjelp, og er med på leteaksjoner. Så hvis noen du er glad i er blitt borte, er det jeg som er ute å leter. Jeg er veldig utadvendt, og lett å bli kjent med. Ellers er jeg glad i å stå foran kamera, og vil at mine...

Mitt navn er Amine Victoria, og jeg kommer i fra vakre Fredrikstad. Jeg er frivillig i røde kors hjelpekorps. Der utøver jeg førstehjelp, og er med på leteaksjoner. Så hvis noen du er glad i er blitt borte, er det jeg som er ute å leter. Jeg er veldig utadvendt, og lett å bli kjent med. Ellers er jeg glad i å stå foran kamera, og vil at mine sosiale medier skal vokse. Håper du vil følge min reise igjennom Miss Norway 2020!

More

Starten på slutten

Foto - Daniel Millan

Nå har det eventyret her vart i over ett år og istedenfor å si at dette er slutten, vil jeg absolutt si at dette er starten. På det året her har jeg virkelig vokst som person, fått mange nye venner, og er mange opplevelser rikere. Det har gått så utrolig fort, og i dag er det en uke til finalen. En uke til vi skal vise hva vi har lært, og virkelig kose oss. Jeg gleder meg til å se jentene igjen, møte alle som jobber i MissNorway, gamle deltakere, og dommere. Alle jentene har jobbet så utrolig hardt, og er super dyktige. Alle er dronninger, og verdige vinnere i mine øyne. Det blir Spennede å se hvem som stikker av med seieren, og jeg krysser fingrene for alle sammen!

Foto - Den lille fotografen

Da jeg var så heldig å fikk være med i Miss Norway 2020, har jeg bare fått god respons. Venner, familie, bekjente, lokale aviser, og til og med mennesker jeg ikke kjenner har virkelig løftet meg frem og vist at de har troa på meg. Jeg har gått utenfor min komfortsone, og lært at man må tørre å være seg selv. Når jeg fikk vite at jeg kom videre, trodde jeg aldri at jeg skulle nå så langt som det jeg har gjort i dag. Det setter jeg enormt stor pris på! 

Jeg har vært med på to catwalk kurs, og lært av den beste Klara Szalai å gå på en catwalk. Ikke bare det å gå, men å gå med selvtillit og som en dronning. Tusen takk Klara, du er fantastisk! Det kommer jeg til å ta med meg resten av livet. 

Vi har også vært på beautycamp, hvor vi gikk igjennom hvordan det blir på finalen. Det var så hyggelig å møte alle igjen! Jeg er så heldig at jeg får åpne showet, noe jeg gleder meg skikkelig til.

På min reise har jeg også vært i avisen 5 ganger, noe som har vært kjempe gøy! Det at mine lokalaviser har hatt lyst til å skrive om meg, og har engasjert seg så mye i det jeg driver med er veldig gøy.

Jeg har alltid elsket å stå foran kamera helt siden jeg var bitteliten, og alltid elsket oppmerksomhet, hehe. Jeg har vært så heldig at jeg har fått samarbeide med tre kjempe flinke fotografer! Både Finn Rune Christiansen (Photographer_by_frc), Daniel Millan (dmillanphotographer), og Ina Therese Kjøita (Den lille fotografen). Det har vært morsomt, lærerik og jeg setter stor pris på at de ville ta bilder av meg på fritiden deres. Tusen hjertelig takk til dere <3

Foto - Finn Rune Christiansen

Det å jobbe frivillig er noe jeg har gjort i snart 6 år, og noe jeg absolutt elsker. Røde kors for meg er ikke noe jeg gjør for å samle inn poeng, men noe som gir meg glede. Jeg startet med å ta et førstehjelpskurs for å kunne redde moren min hvis hun fikk et nytt hjerteinfarkt, til å bruke all min fritid til å redde så mange som overhode mulig. Det er ikke en hobby, men en livsstil. Hvert år er vi på mange titallssøk for å lete etter noen som er savnet. Mange som har gått seg bort, men enda flere som er suicidale. Vi leter i alt slangs vær, dag som natt. Det er en tøff livsstil, men som jeg Absolutt aldri ville vært foruten. Vi er en familie.

Igjen, Tusen hjertelig takk til alle som har fulgt meg på denne reisen! Alle som har støttet meg, stemt på meg, og heiet meg frem! Jeg har sett dere alle sammen, og jeg er evig takknemlig. 

Og til dommerene, masse lykke til! Disse jentene er helt rå, dette kommer til å bli et vanskelig valg.

- Mange klemmer fra meg <3 @aminevictoriaa

  956 Hits
956 Hits

Røde kors, ekte glede

Hei dere!

Nå er det ikke lenge igjen til finalen, og jeg teller ned dagene. Jeg håper det står bra til med dere. Jeg har hatt en veldig lærerik helg med røde kors. Nå har jeg snart vært med i hjelpekorpset i 6 år!! Det har gått så utrolig fort, og er den beste avgjørelsen jeg har tatt. Jeg er helt overbevist om at røde kors er verdens beste hobby og livsstil. 

I helgen var det distrikt øvelse, hvor vi øver på ulike hendelser. Hjelpekorpset sin hovedoppgave er å bistå i søk hvis noen blir savnet, så derfor var det en stor del av øvelsen. Øvelsen var med flere etater, så vi hadde også en case hvor det brant i en bygning og vi samarbeidet med brannvesenet. Jeg dro hjemmeifra 06.45 på lørdag og var ikke hjemme før nærmere 00.00, så det merket jeg på kroppen. 

På søndagen gikk det virkelig alarm, og jeg og fire andre fra Østfold dro på søk på blefjell. Det var tre timer unna og vi søkte i vanskelig terreng, når det var mørkt og kaldt. 

Hvis du har en interesse med å hjelpe andre mennesker, er røde kors noe for deg! Ta kontakt med røde kors i ditt distrikt hvis du er nysgjerrig. Jeg er veldig sikker på at du ikke kommer til å angre.

 

 

Tusen takk til alle som stemmer og heier på meg! 

Stem på meg ved å sende MISSU 1 til 1963

Hvis du vil sponse meg mot finalen, send meg en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

insta - @aminevictoriaa

 

 

 

 

 

 

 

  572 Hits
572 Hits

Verdenes fineste land

Hei dere, god sommer <3

Juli måned har gått så utrolig fort, og nå er nesten sommeren over. Det har vært en sommer med mye jobb, og jeg har vært en del med venner. Den uken her dro venninna mi og jeg på fjelltur. Vi bodde på hytte i Hafjell, gikk turer og lagde god mat. Den ene dagen kjørte vi til Besseggen, og gikk over eggen. Det var en helt nydelig tur på 6 timer. Vi gikk nesten 40 000 skritt i bratt terreng. Når jeg gikk den turen skjønte jeg virkelig hvor vakkert Norge er. Det er ingen tvil om at vi bor i verdens beste, og fineste land.Det var høye fjelltopper med fosser som renner ned, og helt uvirkelig utsikt. Jeg fikk ro i sjela, og slappet av.

Jeg var litt uheldig på nedturen av turen og har skadet kneet mitt.. så nå blir det noen rolige dager med kneet i skinne, og håpe det ikke er noe som er røket. 

Det å gå fjellturer er absolutt noe jeg vil fortsette med, det er noe helt spesielt særpreg av den norske naturen.

Her er en del bilder fra turen

 

 

 

 

 

 

Stem gjerne på meg for å hjelpe meg med å nå drømmen min om å bli Miss Norway 2020. det gjør du ved å sende MISSU 1, til 1963. En stemme koster 20 kr, og du kan stemme så mange ganger du vil.

Hvis du vil samarbeide med meg, send meg gjerne en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram - @aminevictoriaa

Klem Amine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  530 Hits
530 Hits

Vi er på Tv østfold

Hei dere! For hver dag som går er vi ett steg nærmere finalen.

For noen uker siden var Ina kollset og jeg på Løkkevika for å delta i i " God sommer Østfold med Kai Robert og gjester". På mandag begynte sendingen, og det skal gå 4 ganger om dagen, i hele 2 uker. Det var utrolig gøy å være med på, og en morsom erfaring å ta med seg videre. Vi representerte oss, fortalte litt om det å være ett godt forbilde og hvorfor vi vil jobbe med mennesker. Hvis du vil se programmet er det bare å følge med på Tv Østfold.

Det var utrolig gøy at det var Kai Robert som var programleder. Mitt beste juleminne fra jeg var ung var å være med på juleshowet hans. 

 

 

Hvis du vil hjelpe meg med å nå drømmen min om å bli Miss Norway 2020, stem gjern på meg. Send MISS U 1, til 1 1963. En stemme koster 20 kr, og du kan stemme så mange ganger du vil!

Har du lyst til å samarbeide med meg? send gjerne en mail til " Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram - aminevictoriaa

 

Ha en fin uke videre <3

 

 

 

 

 

 

 

  629 Hits
629 Hits

Beauty camp 2020

Hei dere! Det er så utrolig mye gøy som har hendt i det siste.

I helgen dro jeg til Oslo med to venninner å shoppet og koste oss. På kvelden møtte vi også Natalie som også er finalist, det var utrolig koselig å bli bedre kjent med henne! På søndagen møtte alle finalistene på IBSEN scene i Oslo. Der var vi hele dagen og øvde på koreografi, var sosiale og tok en del bilder. Mastercoach Klara Szalai terpa oss, og lærte oss koreografi og teknikker. Miss Universe Norway 2019 Helene, og Miss International Norway 2019 Henriette var også der og gav oss mange fine råd. Jeg er faktisk så heldig at jeg får starte showet på finalen. Det er veldig gøy, men også litt skummelt.  

Vi fikk også hilst på noen av dommerene, og de som sitter i ledelsen i Miss Norway. Det ble tatt mange fine bilder og videoer, mange av de kan dere se på Miss Norway sin facebookside eller Instagram.

Vi fikk også sash, noe som var veldig gøy. Med engang jeg tok på meg det føltes det mye mer ekte.

Foto - Knut Yrvin

 

Foto - Knuts Yrvin

 Hvis DU eller DIn bedrift trenger markedsføring, send meg gjerne en mail til "Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den." for å høre hva jeg har å tilby!

Insta - @aminevictoriaa

 

 

 

 

 

 

  1080 Hits
1080 Hits

Fotoshoot - Den Lille Fotografen

Hei dere - og god mandag

Ikke nok med at det er en ny uke nå, men det er også mandag. Vi jentene i Miss Norway har sammen med fjorårets Miss Norway vinner begynt med "meatless monday". Det er en dag i uken hvor vi ikke spiser kjøtt.

I går var jeg så heldig å ta bilder sammen med Ina Therese Kjøita. Hun er så utrolig flink, og det var kjempe gøy. Jeg ble så fornøyd med resultatet, og gleder meg allerede til neste prosjekt vi skal gjøre sammen. Vi tok bilder i skogen, og under utrolig fine trær. 

Foto - Ina Therese Kjøita

Foto - Ina Therese Kjøita

Foto - Ina Therese Kjøita

Følg gjerne Facebook siden hennes også " Den Lille Fotografen" . Vi tok også flere bilder som jeg gleder meg til å vise dere! 

Insta - @aminevictoriaa

  512 Hits
512 Hits
Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på