fbpx

Strenge tiltak- Få fine negler hjemmefra

Hei igjen <3

                                                                                                              //Sponset//

Idag så har jeg faktisk sovet lenge, jeg har gjort klart litt forskjellige ting til Semifinalebildene <3 Gleder meg masse til å vise dere resultatet! 

Men nå som det er lookdown så er det mye vi ikke får gjort. Jeg tenkte å vise dere hvordan man kan få fine negler hjemmefra. Idag har jeg fikset neglene mine og jeg ble kjempe fornøyd! 

Jeg startet med å fjerne restene av neglelakk jeg hadde på fra før (Elsker pene negler). Da påførte jeg litt av denne "ORLY Neglelakk-fjerner" som dere ser over, på en bomullspad. 

De siste ukene så har jeg brukt denne lyserosa som dere til venstre i bilde. Det er en så lys rosa at når du påfører den så ser det ikke ut som du har på noe farge. Det ser ut som du har helt naturlige vakre negler. Det som er så utrolig bra med ORLY Breathable er at det er neglepleie med farge! Jeg har slitt med negler som fliser seg opp, og deler seg, men etter at jeg har begynt å bruke ORLY Breathable så har jeg ikke det. Neglene blir altså sterkere ved bruk av denne neglelakken.  

Dette skriver apotekdirekte på sin nettbutikk= 

"Orly Breathable lar oksygen og fuktighet slippe inn i neglen, samtidig som overflødig fuktighet får slippe ut. Dette forhindrer at lakken flasser av og den sitter mye bedre enn vanlig neglelakk. Lakken inneholder Argan Oil, Provitamin B5 og Vitamin C som gir pleie og næring til tørre og flisete negler." Hvis du ønsker å lese mer om Orly Breathable så står det forklart i nettbutikken. orly+breathable Trykk på ønsket farge og les <3

Den lyserosa neglelakken^

Men idag så ville jeg pynte de litt ekstra, så jeg prøvde fargen "Fairy Godmother" og jeg ELSKET den! Synes fargen gjorde det lille ekstra! Noe som også er bra med disse neglelakkene er at de tørker overraskende fort. Jeg har jo egentlig ikke tålmodighet til å sitte å vente på at det skal tørke, så det passet meg utrolig bra! Jeg påførte et tynt lag<3 Når jeg bruker den rosa så pleier jeg å ta 2 lag for litt sterkere farge.

Så nå er det bare å handle det du trenger.  apotekdirekte.no har alt til dine negler: Neglefiler, neglelakkfjerner, negleforsterkere og uendelig med forskjellig farger! 

Legger en link her til den utrolig gode neglelakkfjerneren! orly-laq-remover 

Her kan dere se hvilke farger som finnes med market Orly Breathable:  https://www.apotekdirekte.no/search_result?keywords=orly+breathable Men det finnes også utrolig mange andre neglelakker du også kan kjøpe!

Nå i disse tider så er det utrolig kjekt å kunne få handle trygt på nett! Husk at du også kan legge inn dine resepter på apotekdirekte.no og få dine medisiner hjem på døren! Nå får vi alle gjøre det vi kan for å holde denne smitten nede, så ting kan komme tilbake til normalt! Jeg savner å gi klemmer og være mer sosial! 

Visste du at:

Apotekdirekte har sin egen tilbuds lenke i nettbutikken? Var inne å tittet nå og de har deodoranter, vitaminer og kosttilskudd, håndkremer osv til utrolige priser! Anbefaler dere å klikke dere inn og ta en titt: apotekdirekte/tilbud

Gå gjerne inn på Instagram og følg apotekdirekte! De har nettopp laget en instagram og der har de konkurranser, tilbud og masse informative og gode tips om forskjellige produkter! instagram.com/apotekdirekte 

Ønsker dere alle en super fin kveld videre og unn dere noen pene negler! ;) 

Vil du følge meg på mine sosialemedier? <3

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Snapchat: Storrod2000 (Prøver å vlogge litt i min hverdag)

Ønsker du å samarbeide med meg, så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

From the catwalk
Bilder til semifinaleuttak
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på