fbpx

Student ved UiO

Student ved UiO

I dag var første skoledag på Universitetet i Oslo. Jeg var så spent på å se alle menneskene jeg skulle gå i klasse med, hvordan opplegget på universitetet var og det å gå fra en hverdag til en annen. 

Jeg møtte opp klokken 09.00 hvor vi ble delt inn i faddergrupper og tildelt faddere. Deretter fikk vi en omvisning på plassen, og vi ble vist de byggene som var mest aktuelle for oss. Som dere sikkert har skjønt så er jeg veldig opptatt av at barn og unge skal ha en bra oppvekst, og da falt det naturlig å søke på Barnevern og Spesialpedagogikk. Men det falt til slutt på Spesialpedagogikk. Så nå begynner mine tre bachelorår på UiO. 

Jeg gleder meg masse til tiden framover og syns det blir spennende å endelig komme seg litt ut i voksenlivet. Ønsk meg lykke til:)

Møtetid
Kjoledesigner, photoshoot, avisoppslag, nett-tv......
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på