fbpx

Sun shining through the window

God torsdag.

I dag skinner solen igjen, og jeg kjenner hvor mye det hjelper på humøret og motivasjonen. Jeg er et ordentlig sommerbarn, født på sommeren og som trives best i solen. Jeg lager nye planer om dagene videre frem mot finaleuttaket og jeg gleder meg til å se resultatet av planene fremover. 

Jeg må nevne at det har gått over all forventning å flytte til nytt hjem. Det er romslig og fint her, store vinduer som slipper inn mer lys, noe jeg merket har hatt stor effekt på meg i hverdagen, ettersom naturlig sollys er utrolig viktig for psyken så sier det seg selv. Det var først når jeg leverte tilbake nøklene til den gamle leiligheten at det gikk opp for meg hvor lite lys det var av både dagslys og innebelysning. Nå våknet jeg derimot tidlig av sollys gjennom vinduet igjen. Det er ingenting som er bedre enn det og slippe å bruke vekkerklokke. Solen blir nå min døgnrytme merker jeg, men jeg får vel skjerme for den litt mer i sommer når det blir lite fravær på den. Vi sees!

 

 

Fotograf: Rhyan Elivera Olivo

Samarbeid/Collaboration: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: Janeveroniica

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway


Hope you are having a lovely Thursday!

The sun is shining again, and I can feel how much it helps on my mood after a long and dark winter. I really am a summer child, born in the summer and just loving the sun. I'm making new plans these days to make more finale photos and films to due in May. Looking much forward to seeing the results of it all. 

I have to say that moving has exceeded my expectations. The space here is great and comfortable, with big windows letting the sun shine through and effects the health positively. It was first when I delivered the keys to my old apartment that I noticed the big difference, and how dark it was there because of smaller windows and less indoor lightning. Happy for the change to say the least.

Today I woke up with the sun shining through the window again, and I believe this will turn out to become my new daily routine. See you!

 

 

 

 

 

 

Er alle barn like?
Min samarbeidspartner Sans Mote
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på