fbpx

Ta vare på huden- Kvalitetstid med mamma

Hei dere<3                                                                                    

                                                                                                 //Sponset//

Håper alle har hatt en fin helg<3 Idag har virkelig mamma og jeg fått kost oss! Vi startet dagen hos flinkeste Elin - Fredrikstadhudogfot.no og jeg tror ikke jeg har hatt en så deilig og oppfriskende start på dagen før noen gang. 

Jeg nøt hvert eneste sekund av denne behandlingen, og jeg er sikker på at jeg kunne sovnet hvis ikke det var for hvor skrævlesyk jeg er;) Jeg som prater så mye hehe, og ikke så mye bedre er min mor. Det ligger i slekta. <3 Vi blir jo nesten andpustene, da vi snakker både på inn og ut pust! Neidaaaa.

Både jeg og mamma fikk en klassisk hudpleie time. Vi fikk renset huden skikkelig og det var helt magisk. Denne klassiske hudpleie timen inneholder rens, peeling, damp, utklemming, lett massasje av ansikt/nakke og tilpasset maske. Det er en hudpleie som passer alle hudtyper.Vi fikk også hånd-massasje mens vi hadde på maske. Altså du føler deg som en prinsesse der du ligger! "Fokuset i denne behandlingen er rensende og fuktighetsgivende ingredienser. Anbefales også til førstegangsbesøkende som trenger råd og veiledning." 

  

Vi koste oss altså så utrolig mye, og det å kunne dele en sånn time med min mamma var fint! Setter så pris på tiden sammen nå som jeg har flyttet og bor alene!

Huden føles silkemyk og klar for en ny uke! Jeg går rundt og tar meg i ansiktet hele tiden, så mykt er det hehe. 

 

Timebestilling

Synes du dette så deilig ut, og kunne du tenke deg å unne deg en slik ansiktsbehandling så trykker du deg inn på linken som jeg legger under. Der kan du klikke midt på siden der det står " bestill time" da får du opp liste over behandlinger, og da er det bare å trykke på den ønskede behandling. Deretter kan du velge når det passer for deg å ha en time. Da må du logge deg inn, eller registrere deg som kunde <3 Når du har gjort det kommer det opp en boks hvor det står "melding til avtale" I denne boksen kan du skrive inn rabattkoden "Amine20" da får du - 20% på din behandling! 

https://fredrikstadhudogfot.no/ 

Jeg anbefaler virkelig å bruke litt tid på huden og unne seg litt stell. Denne behandlingen passer som sagt til alle hud-typer, både dame og menn, gutt og jente! Alle trenger litt hudpleie! Det hjelper så utrolig om man har slike hektiske dager som meg. Fikk en energiboost uten like, og er klar for å ta semifinaleuka vi er inne i nå med storm! Er så utrolig spent på hvem som blir tatt ut og om jeg går videre! 

Følg gjerne Fredrikstad, Hud og Fotterapi på instagram! Der poster hun innlegg, gode tips og tilbud! 

https://www.instagram.com/fredrikstad_hud_og_fotterapi/ 

Ønsker dere en super kveld videre!

Vil du følge meg på mine sosialemedier? <3

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Snapchat: Storrod2000 (Prøver å vlogge litt i min hverdag)

Ønsker du å samarbeide med meg, så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Ferdig med alle photoshootene til semifinale uttak...
Sniktitt - semifinale bilder
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på