fbpx

Teller spent ned dagene!

Hei alle sammen!

Nå er det nøyaktig en måned til den store finale dagen, og jeg teller spent ned dagene! Nå har vi bare 31 dager igjen av denne reisen, og min siste tid som deltager i Miss Norway er her.

Det føles både spennende og litt trist ut, at denne reisen snart skal ta slutt. De siste 7 månedene har jeg brukt timesvis hver dag på Miss Norway, og konkurransen har blitt en stor del av livet mitt. Dagene har vært fyllt med blogging, frivillig arbeid, forberedelser og en hel masse planlegging. Det har vært noe jeg har trivdes med, og gjennom denne prossessen føler jeg at jeg har vokst enda mere som person. Før første gang har jeg samarbeidet med sponsorer, organisert arrangementer, startet ett samarbeid med en organisasjon og ikke minst startet min egen. Aldri før har jeg dedikert så mye tid og lidenskap mot en drøm, og jeg føler jeg har fått så mye tilbake etter alt arbeidet jeg har gjort. Da jeg startet deltagelsen min tilbake i november hadde jeg store drømmer om hva jeg ønsket å gjøre under deltagelsen min, og mange av disse målene føltes nesten uoppnålige ut på den tiden. Men jeg hadde en visjon, som jeg var klar for å jobbe hardt mot å oppnå gjennom de neste månedene.

Når jeg ser tilbake på disse månedene nå, så føler jeg på enorm takknemlighet og stolthet. Mange av målene jeg satt for meg selv har jeg oppnådd, og støtten jeg har fått gjennom deltagelsen min har vært større enn jeg noen gang kunne ha sett for meg. Jeg har jobbet hardt for å forsøke å tilskaffe meg og Miss Norway konkurransen oppmerksomhet, og spre ordet om deltagelsen min til alle som har villet høre. Dette har blant annet ført til at noen av Agders største aviser har skrevet meg meg og deltagelsen min, noe jeg er enormt takknemlig for, og har hjulpet meg med å spre ordet ut til enda flere. Nå merker jeg at mange flere har fått høre om deltagelsen min, og har ønsket å vise sin støtte for meg. Jeg har blitt invtert på frivillige arrangementer, fått motiverende meldiger av tidligere bekjente, og til og med blitt gjennkjent på gaten etter ett avis oppslag. Denne støtten har betydd en hel verden for meg, og har vært en enorm motivasjon for meg de dagene motivasjonen strever med å komme frem. 

Så jeg ønsker å gripe denne muligheten til å si TUSEN TAKK! Tusen takk for at dere følger med på min reise, for alle meldingene, for støtten og motivasjonen dere gir meg. Hadde det ikke vært for dere hadde jeg trolig ikke komt så lang som jeg har gjort idag. Ikke minst vil jeg takke mine største støttespillere, familien min og sponsorene mine. Deres tro i meg og villighet til å støtte meg i min reise har vært drivstoffet mitt på dager hvor det hele føles for stort ut. Sist men ikke minst, så meg jeg jo gi nok en stor takk til Miss Norway organisasjonen. Takk for at dere har gitt meg muligheten til å delta, for lærdommen dere har gitt gjennom kurs, og for støtten dere gir til oss deltagere. 

Denne siste måneden skal jeg holde fullt fokus mot finalen. Planen er å avslutte alt jeg har startet på, ferdigstille planer med samarbeidspartnere, øve inn program til finalen, og ikke minst skal jeg ferdigstille antrekkene mine til finalen! Som jeg har nevnt i ett tidligere innlegg har jeg jobbet litt bak kulissene med en kjole designer, som skal lage kjolen min for finalen. Vi er nesten i mål med forhåndsplanleggingen, noe som betyr at jeg snart skal annonsere hvem hun er! 

Men alt kommer til sin tid, og for nå gleder jeg meg over hvor jeg nå er i reisen, og over alt som kommer fremover. Denne siste måneden blir bein hard, og jeg forbereder meg på alt som står meg i vente. Jeg håper at du vil fortsette å følge med på denne siste delen av min reise som deltager, og kanskje vi til og med ses på finalen? :)


Ønsker du å jobbe med meg, eller har du noen spørsmål? Da kan du sende meg en mail på Misslillysoee@gmail.com, eller på mine SOSIALE MEDIER. Du finner meg også på Instagram og TikTok hvor jeg heter @Lillysoee, og på facebook siden min hvor jeg poster regelmessige oppdateringer om deltagelsen min!

Nå har også SMS stemmene startet, og jeg hadde satt utrolig pris på om du ville stemt på meg! Da sender du "MISSU 6" til 2401. Hver stemme koster 20kr, og du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg setter utrolig stor pris på hver eneste stemme, og takk til alle som allerede har stemt!❤  

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Belugabolognese
Mormors ripsdessert

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på