fbpx

Tips; føle seg vell i sin egen kropp

Self love!!

I mine ungdomsår var jeg ganske usikker på meg selv. Jeg følte meg ikke vell i mitt eget skinn. I mitt forrige innlegg skrev jeg om mine hjertesaker, der jeg blant annet nevnte at vi burde lære mer om psykisk helse på skolen. Dette står meg så nært, for jeg vet så godt hvordan det er. Jeg vet så godt hvordan det er å ikke føle seg bra både innvendig og utvendig, samtidig. Det tok meg lang tid før jeg klatret opp, men jeg kom meg opp til slutt. Noen ganger falt jeg mens jeg klatret, andre ganger fortsatte jeg å klatre. Det livet jeg trodde skulle være livet, ble til en ond sirkel. Og som jeg følte meg alene. Jeg gjorde alt annet enn å fokusere på meg selv. Jeg klagde, men gjorde ikke noe med det. Energien min sank til et veldig lavt nivå. Alt virket veldig trist. 

1. Gjør deg selv en tjeneste å kom deg ut av giftige forhold, både vennskap og parforhold. Jeg var redd for å gjøre ting feil, for jeg visste alltid noen kom til å begynne å krangle med meg. Konfliktsky, det er det jeg er, eller var. Så jeg godtok alt. Absolutt alt. Jeg godtok å motta frekkhet, være enig og være stille. Stille som en mus var jeg. Turte ikke. Gadd ikke til slutt. Jeg vokste, ble sterkere og endelig begynte jeg å si min egen mening. Etter at folk mobbet meg om hvor teit jeg var fordi jeg begynte å blogge, eller da jenter i klassen min begynte å le av meg mens jeg holdt presentasjoner, åpnet øynene mine. Verden kan være grusom. Ungdomsskolen var ikke lett. Og jeg angrer så inderlig på at jeg ikke sa noe. Jeg lot dem tråkke på meg. Aldri la noen gjøre noe slikt med deg, aldri. Per dags dato syntes jeg det bare er morsomt at folk snakker. Jeg driver min greie, og jeg har alltid hatt store drømmer som jeg vil oppfylle med hardt arbeid. 

2. Slutt å si negative ting om deg selv. Du er akkurat som du er. Se deg selv i speilet. Start rolig og fortell deg selv hva du liker ved deg selv. Flørt med deg selv, det fortjener alle.

3. Start å beveg deg. Det klarer du fint å gjøre. Selv om det er vanskelig når tyngdekraften har dratt deg så langt ned i senga. Det er akkurat da du skal vise hjernen din som lurer deg, at du klarer. Start med å skrive ned mål og treningsplan. Man blir gladere og får mer energi. Gå i naturen, sett pris på hva du har rundt deg. Pust, og kjenn på hvor frisk luft vi har her i Norge. 

4. Vær hjemme når du trenger det. Ta deg et varmt bad eller en dusj. Dette er det beste jeg vet om. Bruke lang tid på badet, kose meg med ansiktsmasker, body lotion for fukt og barbering av legger. Tenn noen lys. Ha på god musikk. Pust, og prøv å tenk optimistisk. Du er naturlig pen, og det beste av alt; ingen er som deg. 

5. Vær kreativ. Jeg for eksempel liker å uttryke mine følelser ved å male, skrive i dagboken eller bare snakke med noen jeg stoler på. Det kan være vanskelig å strekke ut hånden og be om hjelp, så dagboken her er genialt. 

6. Husk, de fleste har folk som bryr seg. Vær sosial, snakk med venner og familie selv om det er vanskelig, vær positiv og prøv å smil. Vær omringet av personer med en positiv energi.

7. Fokuser på suksess. Når jeg først får til noe, får jeg motivasjon. Det er den beste følelsen å føle at du strekker til. 

8. Drikk mye vann. Dette er noe jeg prøver på å bli bedre på!

9. SOV GODT. Som en B-person, må jeg ha minst åtte timer med søvn, hvis ikke går det dårlig for meg dagen etterpå, hehe! 

10. Folk ser opp til deg. Selv om det bare er søstera di, så er det et individ som ser opp til deg. Jeg liker å tro at det er mange som har meg som et forbilde, og da handler det om å faktisk være et godt forbilde. Spre masse positive tanker. Erfaringer som kan hjelpe andre videre. Inspirasjon. 

<3<3<3

-Masse kjærlighet,

Victoria

Hvorfor klippet jeg håret kort?
Hvem er dine forbilder?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på