fbpx

Tusen tårer

Har dere sett intervjuet med Andreas Haukland (Tix) som var på Lindmo i går? Hvis dere ikke har sett det så anbefaler jeg dere alle på det sterkeste å klikke dere inn her og se. Intervjuet starter på 32:24. Det intervjuet han gjorde i går traff meg rett i hjertet og rørte meg veldig. Å høre om en artist som utenfra har alt og lever drømmelivet, men som likevel ikke har det noe bra gjør inntrykk. Jeg synes det er veldig tøft gjort å stå frem med en slik historie når man har bygd hele imaget sitt på å være fryktløs og kul. Det står stor respekt av å stå frem på denne måten foran hele Norge, og det viser at det er helt greit å være sårbar i blant.

Bildet er fra Tix sin mystory på Snapchat etter VG-Lista

Hele poenget med at jeg tar den utdanningen jeg gjør er nettopp fordi min store drøm er å bli manager i musikkbransjen. Når jeg hører historier som den jeg hørte i går så inspirerer det meg, og det gjør drømmen min enda større. Min drøm er å være en manager som gjør en forskjell. Jeg husker da jeg så dokumentaren om Avicii på Netflix etter hans død, og jeg fikk en stor klump i magen av å se managementet som kjører på. De presser en person som har fått nok til å yte enda mer, kun fordi de ser tall og penger. Det var da jeg virkelig skjønte at jeg vil bli en manager som ser mennesket bak artisten, og som kan gjøre en forskjell.

Det som traff meg litt ekstra med intervjuet i går var at det var på 17. mai i 2018 at Andreas var på sitt laveste. Akkurat den dagen som jeg var russ, spilte sangene til Tix utallige ganger på rulling og var på mitt gladeste. Kontrastene kunne ikke blitt større. Det er veldig rart å tenke på at vi spilte sangene hans om og om igjen på rulling, helt bekymringsløse og uten å være klar over hva han gikk igjennom akkurat da.

Ensomhet kan være så mangt. Det er viktig å huske på at det ikke finnes noe fasitsvar på hvordan man er ensom. Man kan være i et rom fullt av mennesker og likevel kjenne på ensomheten. Ensomhet er en av mine hjertesaker, og da treffer slike historier meg ekstra hardt, spesielt siden jeg en dag håper å jobbe i musikkbransjen. I sangen Jeg vil ikke leve synger Tix "Jeg vil ikke leve, men jeg vil ikke dø". Jeg tolker denne setningen som at det er et menneske som ikke vil mer og som er klar for å gi opp, men som likevel klamrer seg til håpet om alle de fine øyeblikkene i livet.

Julie

Hvilket land er jeg EGENTLIG fra?!
Les om meg i Telemarksavisa!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på