fbpx

Uken som gikk

Hei alle fine.

I forrige uke ble jeg dessverre syk, og det er også grunnen til lite blogging. Jeg har hatt både ørebetennelse og øvre luftveisineksjon, en god gammeldags forkjølelse. En uke senere er jeg fortsatt syk. Jeg har ikke på lenge hatt en slik forkjølelse, den har bare tatt rotta på meg haha. Da jeg våknet i forrige uke hadde jeg utrolig vondt i ørene, jeg begynte å få panikk fordi jeg aldri har hatt ørebetennelse før. Nå i dag har bare forkjølelsen blitt verre, men smertene i ørene er heldigvis borte. Dotter i ørene har jeg fortsatt da, ikke veldig behagelig, men man må bare ha tålmodighet. Kroppen min har nok hatt et veldig tøft år, så det her forundrer meg ikke sånn egentlig. Vel, jeg ber for at det går over snart, er så kjedelig å bare sitte inne. 

Bilde tatt for ca. 2 uker siden

Hvis DU eller noen du vet om har lyst til å samarbeide med meg, hadde jeg satt stor pris på det.

Send mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Instagram: victoria_emilie

Facebook: Victoria Løken og "Victoria - veien til Miss Norway 2020"

13. november, en viktig dag
Mitt første samarbeid med kjoledesigner
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på