fbpx

Vær med i veska på shoot

Hei! Er du klar for å være med på shoot? Har jo nevnt det tidligere ta jeg gjerne vil ha dere med i veska når man skal på shoot. Ler ofte av alt man etter hvert finner ut at man bør ha med seg og tenkte derfor å komme med noen tips til dere i kveld, av ting man bør ha i veska.

Så here we go!

 

Men dere! Først bør du alltid sjekke opp om dere skal shoote inne eller ute, eller om dere skal gå for å komme frem til lokasjonen.

 

Men, om dere skal shoote inne i studio bør du ha med deg følgende:
  • Vannflaske
  • Koseklær – Om det blir noen pauser kan det være veldig godt å hoppe i noen koseklær. Velg noen som ikke setter merker på huden. 
  • Hårspray – I tilfelle du trenger å fikse på noen små hårstrå her og der, etter å ha byttet klær noen ganger.
  • Ekstra sminke – til en liten fresh-up underveis i shooten.

 

Om du skal shoote ute bør du ha med deg følgende:
  • Pledd – Om det blir kaldt bør du ha med deg pledd! Det er mye enklere å bare hive over ett pledd fremfor å kle på seg bukse og jakke osv.
  • Parkas – Selv om det er sommer, kan det fort bli kaldt. Og ofte kan det jo bli flere timer enn man ser for seg. Da er det godt å pakke seg inn i en varm jakke. Fryser man på bilder vises det veldig godt. 
  • Slippers – Om man skal shoote ute er det sååå greit å bare ha på seg noen enkle sko, som man kan smette på seg mens man går rundt. Også kan det være greit å velge noen sko man kan kaste litt rundt på. Av og til kan man jo shoote i snø eller terreng hvor det ikke skal være fotspor foran, så å ha muligheten for å kaste skoene ut av bildet kan være en fordel. Velg Crocs typ, haha! 

 

Skal dere shoote ute bør du ha med deg noe av følgende:
  • Skifteklær – om dere skal gå et stykke, bør du ha med deg et ekstra antrekk i tilfelle du blir klam mens du går. Da kan det bli sååå kaldt å ta på seg de samme klærne igjen.

Håper dere pakker med noe av dette neste gang <3 Klem! 

 

Om du ønsker å stemme på meg må du gjerne sende SMS med kodeord MISSU 11 til 2401. Det koster 20 kroner per SMS. Setter så utrolig stor pris på hver eneste stemme, og tusen takk for stemmene til alle dere som har stemt på meg i konkurransen. <3

 

Kjoleprøving og vaksine!
Gøy dag!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på