fbpx

Vaksinering av hund

IMG_9812

 

God torsdag!

Håper dere har hatt en fin dag! 

I dag har jeg vært en tur hos veterinæren med valpen for å vaksinere henne og det gikk så fint. Var godt å se at hun ikke reagerte en gang, for sist gang var det masse piping. Det hjalp sikkert at de ga henne fristende snacks å spise på samtidig i dag.

Det er fint vi har så gode vaksinasjons ordninger i Norge. Det får meg til å tenke på de mange hjemløse i både Norge, og mest i utlandet som ikke får mat, drikke og ei vaksinering. Mange syke og sultne dyr. Jeg håper det er noe jeg kan bruke min deltagelse på videre. Når man er med i en slik konkurranse som dette så har man muligheten til å bruke den ekstra på å hjelpe til og bidra til en større forandring!

Nå skal jeg logge av. Vi sees! Ha en fin kveld videre.

 

 

 

For samarbeid / Collaboration: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For fotografer / Photographers: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Instagram: Janeveroniica

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway

 


 

 Hello!

I hope you had a nice Thursday so far!

Today I went to the veterinarian with my puppy. It went quite well actually. She didn't feel a thing or make a sound, on contrary to last time where she didn't like it at all. The fact that they gave her some tasty dog candy probably helped.

It makes me happy that we have such good vaccination programs I Norway. It also makes me think about many of the homeless animals and dogs, in Norway but mostly in many other countries. They lack both food, water and vaccines. I hope my participation in this contest will take me further and help me be able to give extra attention and help for these poor animals and make a change for the better. 

Øve + "Hvem sa det skulle være lett"?
Den beste dagen i året er her!!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på