fbpx

Veien mot Miss Norway 2020

Mitt navn er Victoria Emilie Løken, jeg er 19 år og kommer fra Drammen. I går fikk jeg en e-post om at jeg hadde blitt en utøver i Miss Norway 2020. Wow, ser virkelig frem til dette. Det virker som en minnerik opplevelse å bare få være med. Nå tenkte jeg at dere kan bli litt bedre kjent med meg og hva som er målet mitt.

 

Jeg har en del erfaring innen sosiale medier, der jeg driver med blogg og Instagram. Mote og skjønnhet er noe jeg alltid har brent for, og drømmen min er å inspirere andre med mine bilder og tanker. På bloggen min skriver jeg mye om det å elske seg selv, psykiske lidelser, mobbing og annet. Her legger jeg også ut outfit bilder og mye annet. 

 

Det å få være med i Miss Norway tror jeg blir bra for meg som trenger å komme meg mer ut av komfortsonen. Det virker både spennende og utfordrende. Målet mitt med å være med er å føle meg enda bedre i mitt eget skinn, å videreutvikle meg selv som person i stressende og utfordrende situasjoner, samt å møte nye fjes og generelt bare ha det gøy. 

 

Fritiden min går mye i å ta bilder, blogge, og skole. Jeg studerer sykepleie i Drammen og trives godt med det. Drømmen min er å utvikle plattformen min på Instagram til noe større, slik at jeg får større muligheter innenfor denne bransjen. Ellers har jeg en hobby der jeg bruker å uttrykke mine følelser, og tanker blant annet å skrive og male. 

 

Egenskaper som jeg tror folk setter pris på er at jeg er svært omtenksom ovenfor andre mennesker og dyr. Jeg er en god lytter, og er her alltid for gode venner og familie. Familie og venner verdsetter jeg veldig høyt, og jeg dropper heller en dag på byen for å ha en koselig familiekveld med film og kos. Selv er jeg veldig bundet til naturen, og jeg bryr meg mye om miljøet. Dyr er jeg veldig glad i, så jeg vil si jeg er et skikkelig dyre-menneske.  

 

Gjerne følg min Instagram: @victoria_emilie

 

Håper dere vil fortsette å følge med på meg på denne reisen<3

 

 

 

 

 

Miss Norway 2020
Bli litt bedre kjent med meg!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på